Thuisleven.com
Rio Rosa Mosqueta
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Gezichtsreiniger Rio Rosa Mosqueta van Supernaturals #review

Gezichtsreiniger Rio Rosa Mosqueta van Supernaturals #review

Een berichtje of ik iets wil proberen van Supernaturals om te testen? Wauw leuk, even kijken op de site naar het assortiment. Het eerste wat mij opvalt is dat er onder Supernaturals staat: “kies natuurlijk voor een bewuste en gezonde levensstijl!” Zo, dat belooft wat! Ze verkopen voeding en superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Ik ben verder gaan zoeken in de categorie verzorgingsproducten en dan specifiek gezichtsverzorging.

Reinigingsproducten

Mijn keuze om hier iets van te proberen is omdat mijn huid heel onrustig is. Dus op zoek binnen de reinigingsproducten. Ze geven aan dat ze natuurlijke zeepproducten verkopen die zorgvuldig geselecteerd zijn op zo min mogelijk agressieve stoffen. Het voordeel daarvan is dat je gezicht minder snel uitdroogt. Eerst heb ik bij de echte zeepproducten gekeken, maar voor mijn huid kan ik beter voor een reinigend product gaan. Aldoende kom ik uit bij Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger.

Gezichtsreiniger

De gezichtsreiniger wordt geleverd in een mooi doosje met daarin de tube met 100 ml gezichtsreiniger. Op het doosje staat dat de gezichtsreiniger reinigt en verzorgt! Ook staat er bovenop een stempel met ‘no nasties’ met daaronder uitleg van geen parabenen maar ook dat het niet is getest op dieren, een belangrijk punt! Op de zijkant staat beschreven hoe je het product moet gebruiken.

Dus nu kan het echte testen beginnen. Terwijl ik de tube openmaak verbaast het mij dat er niet veel geur aan de crème zit. Omdat er ingrediënten inzitten als rozenbottelolie avocado en aloë vera, had ik meer geur verwacht. De crème heeft een zachte structuur en dat brengt fijn aan op de huid. Je kan het met de hand aanbrengen en in masseren of je brengt het aan met een wattenschijfje. Ik heb beide geprobeerd, maar met het wattenschijfje vind ik niet zo fijn, dus direct aanbrengen op de vochtige huid. Daarna afspoelen met warm water en behandel na met een warme doek. Ik ben nogal sceptisch over verzorgingsproducten maar ik voel na de derde dag dat mijn huid zachter is en veel rustiger, minder plekken en vlekken! Dat is pure winst. Maar na een week gebruiken, zegt mijn moeder, wat zie je er in je gezicht goed uit! Het beste compliment dat het er beter uitziet, mijn huid voelt zacht, is minder vet en is rustiger geworden. Ik ben dus om en zal het zeker blijven gebruiken!

Na twee weken testen ben ik dus heel tevreden over het product. De website is ook duidelijk met bestellen, er zijn verschillende betaal mogelijkheden zoals ideal en achteraf betalen. Boven de €60 hebben ze geen verzendkosten. Bij het bestellen stond levering 2-3 dagen maar het was de volgende dag al in huis!

Hieronder nog even de specificaties van de gezichtsreiniger die ik heb getest.

ROSA MOSQUETA ROZENBOTTEL GEZICHTSREINIGER – 100 ML

Rosa Mosqueta Rozenbottel Gezichtsreiniger reinigt de huid op een milde manier, lost make-up op en verwijdert vuil en overtollig talg. Daarnaast zorgt Rosa Mosqueta Rozenbottel Gezichtsreiniger ervoor dat de huid gevoed wordt. Rosa Mosqueta producten zijn geformuleerd met Rozenbottelolie uit Chili en plantenextracten die huidveroudering helpen bestrijden en helpen de huid gezond en in evenwicht te houden. Een tube 100 ml  kost €9,95

Lees ook:

Shop jij graag online?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics