Thuisleven.com > Verzorging > Hemptouch shampoo en gezichtsreiniger

Hemptouch shampoo en gezichtsreiniger

Afgelopen maand maakte ik kennis met een, voor mij, nieuwe webshop genaamd Dutch-Headshop. Hier ben ik op de pagina terecht gekomen met artikelen die geheel vegan zijn. Aangezien steeds meer mensen een vegan leefstijl hanteren, leek het mij dan ook leuk om hier iets van te testen. Zodoende kreeg ik de Hemptouch shampoo en gezichtsreiniger toegestuurd die geheel op natuurlijke basis gemaakt zijn en o.a. hennep bevatten. Lees snel verder om meer te weten te komen over de producten en of het mij bevalt.

Zuiverende Gezichtsreiniger (Hemptouch)

Een gezichtsreiniger die zuiverend werkt is wel zo handig. Je kunt de gezichtsreiniger gebruiken om alle vrije radicalen van je huid af te spoelen maar is ook handig om de make-up mee te verwijderen. De Hemptouch Zuiverende Gezichtsreiniger is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten (o.a. hennep, cederhout olie, chlorella) en dus ook 100% vegan, bovendien is het product niet op dieren getest.

Milde Hydrolaat Shampoo (Hemptouch)

Als je dagelijks je haar wilt wassen dan is de milde hydrolaat (hennep) shampoo een uitstekende keus. Deze shampoo is namelijk geschikt voor elk haartype en elke leeftijd (dus ook kinderen). De shampoo is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten (hennep, salie, kamille en bergamot. Het is hierdoor een unieke en heerlijk ruikende combinatie waar je goed mee voor de dag kunt komen. Ook dit product is 100% vegan en dierproefvrij.

Conclusie

In de afgelopen week heb ik dagelijks mijn haren gewassen en mijn gezicht schoon gemaakt en elke keer weer sta ik versteld van de producten. Zo worden mijn haren niet vettig, maar geven juist een mooie glans en de huid van mijn gezicht straalt helemaal. En dat in deze tijd van het jaar. Dankzij de handige pompfunctie bij beide producten zorgen ervoor dat je niet te veel van het product gebruikt.

Heb jij al eens een product met hennep erin gebruikt?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

3 reacties