Thuisleven.com
Getest Seasoning mix for Fish Taco.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Getest Seasoning mix for Fish Taco- Santa Maria

Getest Seasoning mix for Fish Taco- Santa Maria

Via Tips en Acties van Thuisleven kreeg ik een linkje om een proefverpakking Seasoning Mix for Fish Taco aan te vragen bij Monstertester. Afgelopen week kwam de verpakking via de brievenbus binnen en tijdens mijn boodschappen rondje heb ik wat bijhorende producten geshopt.

Santa Maria- Seasoning mix for Fish Taco

Op de verpakking stond de optie met zalm en het bereiden in de oven, maar ik heb gekozen voor pangius vis. Dat had ik nog in de diepvries liggen, Deze heb ik ingewreven met de Santa Maria– Seasoning mix for Fish Taco- en gebakken met wat olie in de pan. Ook kon je hierbij nog kiezen om een pot mango papaya salsa te gebruiken als toevoeging. Maar hier was ik naar vergeten om te kijken, maar had toevallig ingevroren mango gepureerd in blokjes, dus hier heb ik voor gekozen. Verder blokjes tomaat, komkommer, advocado en sla erbij voor de vulling. Omdat mijn man niet zo van het zoet is, had ik voor hem een potje Taco saus.

Getest Seasoning mix for Fish Taco.De bereiding

Tijdens het bakken rook het gelijk heerlijk in de keuken en bij het ‘’voorproeven’’ merkte ik wel dat het iets gekruid was, maar zoals op de verpakking staat aangegeven wel mild. Zelf houd ik totaal niet van spicy en deze is goedgekeurd door mij. In combinatie met de vulling in de taco shells en de mango smaak erbij, was dit een hele smakelijke combinatie. Ik zal deze variant zeker nog een keertje maken en ben ook wel benieuwd hoe het met zalm zal smaken.

Dank je wel Marion voor het delen van je bevindingen!

Lees ook:

Zou jij eraan denken om je taco met vis te vullen?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics