Selecteer een pagina

Wat zou Kerstmis zijn zonder feestelijke decoraties? Onze grote liefde voor Kerstmis en als fan van Villeroy en Boch mogen wij dan ook in de handen klappen. Elk jaar weer komt Villeroy en Boch namelijk met prachtige Kerst decoraties. Van speeldoosjes tot kaarsenhouders en van Advent kalenders tot en met Advent kransen. En laten het nou net die feestelijke decoraties in huis zijn die Kerstmis zo speciaal maken voor veel mensen. Eén van de mooiste decoraties hier in huis is toch wel de grote kerstboom van Villeroy en Boch. In deze blog vertel ik je er meer over.

Grote kerstboom van Villeroy en Boch

De grote kerstboom van Villeroy en Boch valt op door jong en oud. De deels handbeschilderde kerstboom van Christmas Toys Memory herinneren aan tijden waarin het speelgoed nog door de Kerstman werd gebracht. Deze speeldoos maakt het decoratie-ensemble voor de kersttijd compleet en speelt de klassieker “Oh denneboom”.

Wat vinden wij ervan?

Schoonheid in zijn eenvoud. We kunnen er uren naar blijven kijken en luisteren. De top van de kerstboom kan eraf worden gehaald om er een theelichtje in te stoppen. Door de kleine openingen in de kerstboom zal er dan wat licht schijnen. Aan de voorkant van de grote kerstboom zien we een meisje liggend op haar buik, daarnaast zit een jongetje en weer daarnaast staat een knuffelbeer. Aan de andere kant van de grote kerstboom zien we een jongetje en meisje zittend op de rand. Als piek zit er een kerstboom in de Kerstboom.

Ongeacht de plek in huis, zal hij altijd de aandacht vragen.

Getest: grote kerstboom van Villeroy en Boch

Lees ook:

Wat is jullie mooiste decoratie in huis?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics