Selecteer een pagina

Dagen, weken en zelfs maandenlang is hij weggeweest. Dat zorgde weleens voor treurige dagen, want wat moest ik nou al die tijd zonder? Niet alleen waren de ochtenden en de middagen treuriger dan voorheen maar ook de avonden waren kort en kil. Maar gelukkig kwam daar afgelopen week verbetering in en kon ik dan eindelijk mijn grote vriend, de zon, weer in de ogen aankijken. Het gaf me gelijk weer een warm gevoel en vooral een hoop energie om o.a. de tuin aan te pakken. Tot ik afgelopen vrijdag ziek werd. En dan is het handig dat er een hangmat aanwezig is!

En dan ben je ineens ziek

Is er eindelijk het lekkere zonnetje lig ik te hoesten en proesten. Tot ik op een gegeven moment op het lumineuze idee kwam om de nieuwe Tropilex hangmat van dehangmat.nl uit te testen. Met een doos tisseus, een warme kop thee, een goed boek en wat lekkers zette ik binnen een minuut de hangmat in elkaar. Het onderstel van de hangmat stond namelijk nog in elkaar en het kleed van de hangmat hoeft enkel aan beide kanten te worden opgehangen. En zo lag ik dan met alle benodigdheden om een tijdje vooruit te komen in het zonnetje te genieten, of was het toch ziek zijn?

Lekker luieren in de tuin

In tegenstelling tot de hangmat die wij vorig jaar ontvingen heeft deze geen houten balk aan de bovenkant liggen. Dit geeft een heel ander gevoel (meer geborgen) zodra je in de hangmat ligt. Ook lig je hier lekker in verscholen voor de wind, je ligt namelijk echt in een soort buidel.

Genieten in het heerlijk zonnetje met de nieuwe hangmatAls je me zou vragen wat de voorkeur geeft vind ik dat een lastige vraag. Ik vind het in elk geval heerlijk om samen te luieren in de tuin, de momenten dat ik namelijk de tijd krijg hiervoor zijn meestal de momenten waarop ik alleen met mijn partner in huis ben. Daarvoor is de blauwe variant die we nu hebben niet geschikt. We hebben het wel al uit getest maar het bleek al snel dat we dan de stang aan raken omdat de hangmat te diep ligt. De rode hangmat met balk is hier wel geschikt voor. Kortom bedenk van te voren goed waar je de hangmat voor gaat gebruiken en kies hier de hangmat voor uit.

Lees ook:

Het enige wat nog ontbreekt is een motortje (liefst die op zonne-energie werkt) die de hangmat op en neer schommelt.

*** Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen ***

Geverifieerd door ExactMetrics