Thuisleven.com

Gel-a-Peel

Armbandje maken, knutselen, plakken verven… alles op het creatieve vlak vinden mijn oudste twee meiden leuk! Renske, van acht jaar wil zelfs kunstenaar worden, het liefst is ze bezig met verf en papier maar voor deze keer wil ze Gel-a-Peel wel mee uitproberen met haar grote zus van bijna tien jaar!

Het kwam al als verrassing vrij vlot op de deurmat. Mooie doos met veel belovende kleurtjes en voorbeelden. Bijna vakantietijd dus dan mooi de tijd om het uit te proberen. Vol enthousiasme gingen de meiden aan de slag. Met Gel-a-Peel kun je helemaal zelf je modeaccessoires in je eigen stijl creëren. Modelletjes uitzoeken wat er gemaakt kan worden. Er werd gekozen voor een armbandje. Wat erg handig is, is dat op het ontwerp vel het moeilijkheidsniveau staat, wat voor sieraad het is en hoelang het moet drogen. Ook staan er duidelijke tips op ieder ontwerp vel. Bijvoorbeeld aan welke kant je het beste kunt starten, welke ontwerppunt je het beste kunt gebruiken, etc.

Gel-a-Peel

Het is wel een nauwkeurig werkje. Jammer dat er maar één doorzichtig plastic hulpje bij zit want het is niet echt gemaakt om het met zijn tweeën te doen. Jammer maar goed dan moet de ander maar even geduld hebben. Wat erg positief is, is dat de gel onwijs lekker ruikt. Helemaal geen muf gel luchtje maar heerlijke fruitige geurtjes. Het voorbeeldje word onder het  doorzichtige matje geschoven, kleurtjes uitgekozen dopjes er afgehaald en gestart! Het lijkt makkelijk maar het valt toch nog wel wat tegen. Zelfs mijn hand is niet vrij van bibbers! Maar goed de meiden vinden het leuk! De drie kleurtjes die in de doos zitten worden goed afgewisseld.

Gel-A-Peel is een leuk en veelbelovend product waar we toch een hele tijd mee zoet zijn geweest. Ondanks dat het niet helemaal het gewenste resultaat geeft.

Na wat zoeken op internet kom ik tot de conclusie dat er meer soorten sets zijn:

Starterset

In deze set zit 1 geltube (met keuze uit de kleuren lichtroze, violet, felroze of puur goud). De 8 ontwerpsjablonen en het decoratieve spuitmondje helpen je op weg.

Set met accessoires

In deze set zitten 3 geltubes, met keuze uit diverse felle neon- of zachte glittergel kleuren. Genoeg gel om meer dan 60 armbandjes te maken! De set bevat 16 ontwerpsjablonen, 5 decoratieve spuitmondjes en haakjes voor oorbellen.

Deluxe set

In deze set zitten vijf geltubes en kunnen meer dan honderd armbandjes gemaakt worden. Met zeven decoratieve spuitmondjes en 24 ontwerpsjablonen zijn de mogelijkheden eindeloos. Leuk weetje: Gel-a-Peel Deluxe set is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2016!

3D Ontwerpstation

Het ontwerpstation is een complete set met 4 geltubes, diverse decoratieve spuitmondjes en accessoires om oorbellen en sleutelhangers te maken.

Gel-A-Peel is te koop bij veel speelgoedzaken en online winkels. Je hebt de dozen in diverse prijsklasse, deze met de drie kleuren kost bij Bol.com €18,99.

Lees ook:

*voor deze review hebben we een review-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics