Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > L.O.L. Surprise! #Glamlife

L.O.L. Surprise! #Glamlife

Dat L.O.L. helemaal hot is onder de meiden word elke keer als ik bij een speelgoedwinkel ben wel bevestigd. Soms vraag ik mij wel eens hardop af waarom ze zoveel geld uit geven aan dit product. Immers is het toch een hoop geld voor jonge kinderen en is de inhoud van zo’n bal niet zo heel erg veel. Bovendien komt er een hoop plastic afval bij kijken wat natuurlijk niet goed is voor het milieu. Zelfs niet bij recyclen. Maar dan bevestigd mijn jongste waarom ze het zo leuk vind: uitpakken, spelen en verzamelen! En dat is exact waar dit merk zo goed in is. L.O.L. Surprise! is namelijk een groot uitpakplezier waarbij je van te voren niet weet wat erin zit.

Terwijl dochterlief nog fanatiek wat dingen van L.O.L. uitpakt gaat de deurbel en staat de postbode voor de deur met een pakketje. Nadat ik het pakket heb open gemaakt volgt een luid gegil van jongste dochter. Nog meer L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! #Glamlife

De rage van poppetjes sparen is natuurlijk één ding, maar tegenwoordig zijn er ook kaarten te sparen. De collectie van Panini bevat 193 ‘super glam trading cards’ die je kunt verzamelen. Met de L.O.L. Surprise! #Glamlife mega starterset maak je het begin. Zo bevat het pakket een verzamelmap, 3 zakjes en 2 limited edition kaarten. Al met al een leuk begin.

In de zakjes vind je diverse kaarten met daarop plaatjes. Deze plaatjes zijn onder te verdelen in Pop Glitter kaarten, Neon Bright kaarten, Magic Move kaarten en Fantastic Plastic kaarten. Die laatste zijn deels doorzichtig en kan je gebruiken om de L.O.L doll kaarten aan te kleden.

Conclusie

In het pakket dat wij mochten ontvangen zit een mega starterset waar dochter meteen mee aan de slag is gegaan. Tevens ontvingen we een doosje met hierin een hele hoop zakjes kaarten. Zo kreeg dochter gelijk een enorme boost in het sparen. We zijn een paar uur zoet geweest om alles op de juiste manier in de verzamelmap te krijgen. Grappig genoeg heeft haar vriendinnetje uit de klas een verzamelmap gekocht en kon ze meteen beginnen met ruilen.

Sparen jullie al met L.O.L. Surprise #Glamlife?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

22 reacties

 • Super leuk al die lol ballen vind ze alleen voor de inhoud wel prijzig.

  Toevalig gister 1 bij de kringloop gevonden voor 50 cent.

  Ik hou er van speelgoed met een 2e leven

 • Wow ons meisje vind lol helemaal lollig en schattige en te GEKKE poppetjes.

  Maak graag kans op dit leuke.pakketje voor ons meisje

 • Voor mijn verzameldochter en lol fan die hier wel een brede glimlach van zou krijgen waagt deze fiere papa een kansje

 • Super voor Noor! Een echte fan met poppetjes, knuffels, een puzzel, memory, een trui, sokken en onderbroeken van L.O.L. (lang leve Sinterklaas!), maar nog geen kaartjes. Het mooie vind ik altijd dat de kleintjes (ze is 3) hele spelletjes verzinnen met de kaartjes! Zo wordt het dus veel meer dan alleen verzamelen!

 • Mijn dochter is net begonnen met het verzamelen van de Panini stickers en kaarten. Nu heeft ze deze ook gespot en al een pakje gekocht. Dit starterspakket zou een mooi begin zijn.

 • Nee mijn kleindochters sparen , voor zover ik weet , geen L.O.L. Surprise #Glamlife, maar ik weet dat niet zeker.
  Ze zijn wel fan van L.O.L. Surprise spulletjes.
  Vorige week nog een paar sterdoosjes gegeven met iets leuks er in.
  Ik denk dat ze hier wel blij mee zullen zijn en alsnog gaan sparen, als ze dat al niet doen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Deze fiere oma komt kansje wagen voor haar kleindochter van 9 , die lol popjes verzamelt , en dit mega tof zou vinden , deze kaartjes zien er super leuk uit , oma gaat duimen

 • Ons meisje is ook zo gek op LOL Surprise. Dus WOW: ik doe mee en doe graag een poging om je te helpen!
  Leuke blog trouwens.

 • Onze kleindochter Emily vindt dit geweldig ze heeft net weer zo. ’n bal gekregen van oma en opa dus ik doe graag mee voor mijn kleindochter

 • Wow super gaaf voor onze dochter Noor die groot LOL fan is en deze al op haar verlanglijstje heeft staan.

 • Wauw met een LOL fan is huis, die gek is op verzameling is dit een mooi start pakket, zou dus super leuk zijn haar ermee te kunnen verrassen , mama waagt kansje en gaat meeduimen

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics