Thuisleven.com > Kinderen > L.O.L. Surprise! #Glamlife

L.O.L. Surprise! #Glamlife

Dat L.O.L. helemaal hot is onder de meiden word elke keer als ik bij een speelgoedwinkel ben wel bevestigd. Soms vraag ik mij wel eens hardop af waarom ze zoveel geld uit geven aan dit product. Immers is het toch een hoop geld voor jonge kinderen en is de inhoud van zo’n bal niet zo heel erg veel. Bovendien komt er een hoop plastic afval bij kijken wat natuurlijk niet goed is voor het milieu. Zelfs niet bij recyclen. Maar dan bevestigd mijn jongste waarom ze het zo leuk vind: uitpakken, spelen en verzamelen! En dat is exact waar dit merk zo goed in is. L.O.L. Surprise! is namelijk een groot uitpakplezier waarbij je van te voren niet weet wat erin zit.

Terwijl dochterlief nog fanatiek wat dingen van L.O.L. uitpakt gaat de deurbel en staat de postbode voor de deur met een pakketje. Nadat ik het pakket heb open gemaakt volgt een luid gegil van jongste dochter. Nog meer L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! #Glamlife

De rage van poppetjes sparen is natuurlijk één ding, maar tegenwoordig zijn er ook kaarten te sparen. De collectie van Panini bevat 193 ‘super glam trading cards’ die je kunt verzamelen. Met de L.O.L. Surprise! #Glamlife mega starterset maak je het begin. Zo bevat het pakket een verzamelmap, 3 zakjes en 2 limited edition kaarten. Al met al een leuk begin.

In de zakjes vind je diverse kaarten met daarop plaatjes. Deze plaatjes zijn onder te verdelen in Pop Glitter kaarten, Neon Bright kaarten, Magic Move kaarten en Fantastic Plastic kaarten. Die laatste zijn deels doorzichtig en kan je gebruiken om de L.O.L doll kaarten aan te kleden.

Conclusie

In het pakket dat wij mochten ontvangen zit een mega starterset waar dochter meteen mee aan de slag is gegaan. Tevens ontvingen we een doosje met hierin een hele hoop zakjes kaarten. Zo kreeg dochter gelijk een enorme boost in het sparen. We zijn een paar uur zoet geweest om alles op de juiste manier in de verzamelmap te krijgen. Grappig genoeg heeft haar vriendinnetje uit de klas een verzamelmap gekocht en kon ze meteen beginnen met ruilen.

Sparen jullie al met L.O.L. Surprise #Glamlife?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

22 reacties