Thuisleven.com > Kinderen > Star Wars Scream Saber

Star Wars Scream Saber

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Om de tijd te doden tot aan de première hebben we gelukkig nog de intocht van Sinterklaas met aansluitend pakjesavond. Een mooie gelegenheid om de kinderen alvast in de stemming te brengen met de Screamsaber uit The Rise of Skywalker!

Star Wars Scream Saber

Met de Star Wars Scream Saber Lightsaber duik je de galactische wereld van Star Wars in. De Lightsaber is voorzien van een aantal knoppen waardoor er geluid uit het apparaat komt. Door de blauwe knop in te drukken zet je het apparaat aan en uit. Zodra je de gele knop, waar ook Star Wars op staat, indrukkt beluister je allerlei geluiden. Door op de rode knop te drukken neem jij jouw eigen stemgeluid op en kun je het laten afspelen. De opname wordt bewaard tot het wordt overschreven met een nieuwe opname. Ook komen er wat lichten uit de Lightsaber en zodra je met het Lightsaber swiept  dan komt er een passend geluid uit het apparaat. Zo wordt een battle tussen vrienden (en vijanden) wel heel cool!

De  Star Wars Scream Saber Lightsaber werkt op 3 AA batterijen (inbegrepen).

Conclusie

Elke keer weer sta ik versteld van de hoeveelheid items die er vrij komen voor- en na een release van een bepaalde film. Maar laten we even heel eerlijk zijn, hoe leuk is het om de sensatie van de film nog langer te kunnen vast houden? Als ik dan even kijk naar naar de releasedatum van de film, Sinterklaas/Kerstmis en de aankomende carnaval zie ik wel een mooie win-win situatie.

De Star Wars Scream Saber Lightsaber is ontzettend goed ontvangen bij de kinderen. Aangezien ze niet op de foto willen (en ik dat respecteer) zijn er dan ook twee grappige (?!?) actiefoto’s van mij gemaakt. Een waarbij ik de stemrecorder probeer en een waarbij ik in het rond zwiep.

The Force will be with you. Always

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

31 reacties