Thuisleven.com

Star Wars Scream Saber

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Om de tijd te doden tot aan de première hebben we gelukkig nog de intocht van Sinterklaas met aansluitend pakjesavond. Een mooie gelegenheid om de kinderen alvast in de stemming te brengen met de Screamsaber uit The Rise of Skywalker!

Star Wars Scream Saber

Met de Star Wars Scream Saber Lightsaber duik je de galactische wereld van Star Wars in. De Lightsaber is voorzien van een aantal knoppen waardoor er geluid uit het apparaat komt. Door de blauwe knop in te drukken zet je het apparaat aan en uit. Zodra je de gele knop, waar ook Star Wars op staat, indrukkt beluister je allerlei geluiden. Door op de rode knop te drukken neem jij jouw eigen stemgeluid op en kun je het laten afspelen. De opname wordt bewaard tot het wordt overschreven met een nieuwe opname. Ook komen er wat lichten uit de Lightsaber en zodra je met het Lightsaber swiept  dan komt er een passend geluid uit het apparaat. Zo wordt een battle tussen vrienden (en vijanden) wel heel cool!

De  Star Wars Scream Saber Lightsaber werkt op 3 AA batterijen (inbegrepen).

Conclusie

Elke keer weer sta ik versteld van de hoeveelheid items die er vrij komen voor- en na een release van een bepaalde film. Maar laten we even heel eerlijk zijn, hoe leuk is het om de sensatie van de film nog langer te kunnen vast houden? Als ik dan even kijk naar naar de releasedatum van de film, Sinterklaas/Kerstmis en de aankomende carnaval zie ik wel een mooie win-win situatie.

De Star Wars Scream Saber Lightsaber is ontzettend goed ontvangen bij de kinderen. Aangezien ze niet op de foto willen (en ik dat respecteer) zijn er dan ook twee grappige (?!?) actiefoto’s van mij gemaakt. Een waarbij ik de stemrecorder probeer en een waarbij ik in het rond zwiep.

The Force will be with you. Always

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

31 reacties

 • Eerlijk gezegd denk ik dat ik m’n vriend hier heel blij mee kan maken. Tis wat dat betreft net een groot kind. Die zou dit helemaal geweldig vinden!

 • Mijn zoon is door zijn vader met het virus besmet. Dit zou mijn zoon geweldig vinden, ik denk dat dat papa dan stiekem jaloers is Het opnemen zal zeker hilarische momenten gaan opleveren, ik heb er zelf ook al een idee voor.

 • zo super geweldig, de lightsaber, voor onze stoer kleinzoon, die zoveel doet om zijn tweelingzusje te beschermen en te helpen waar hij maar kan. wat zal het mooi zijn om hem even lekker te verwennen met deze stoere lightsaber.

 • Dat is nu echt een leuke film voor mijn kleinzoon Kaylen.
  Kaylen houdt van de ruimtevaart.
  Op zijn verlanglijstje staat weer een ruimtevaartschip van Lego.
  Kaaylne heeft al meer spulletjes van de ruimtevaart.
  Naar de bioscoop gaan, dat zal hij geweldig vinden.

 • Geweldige foto’s 🙂 wat een mega stoer cadeau. Leuk dat er ook zoveel functies op zitten! Ik denk dat mijn zoon dit ook een leuk cadeau zou vinden

 • Staat je goed hoor de lightsaber:-).
  Mijn zoontjes zullen deze geweldig vinden. Kunnen zij samen hun mancave verdedigen!

 • Dit zou echt iets zijn voor m’n zoontje ! Die is helemaal weg van StarWars en zwaait nu met z’n armen door de kamer als ‘saber’. Het zou natuurlijk veel leuker en spannender zijn met deze prijs ! Ik doe daarom graag mee…

 • Mijn zoontje is helemaal fan van Star Wars. Tja, hoe zou dat komen. Iets met genen ofzo? 🙂 Met dit Star Wars Scream Saber Lightsaber zou hij dan ook de scenes willen naspelen en er zelf verzinnen!

 • Mijn kleinzoon maak ik hier heel blij mee.
  Hij is een Fan van Star Wars.
  Hij is nog iets te jong en heeft nog geen films gezien, maar spaart de figuurtjes.
  Zo’n lichtzwaard is ook zijn grote wens.
  Zou het niet leuk zijn, als hij deze onder de Kerstboom zou vinden.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Hier ook een stelletje star wars liefhebbers in huis. Ik doe graag voor ze mee zodat ze extra voorpret beleven voorafgaand aan de nieuwe film 🙂

 • dit prachtige cadeau zou ik dolgraag voor kleinzoon tije uit zijn hoge hoed willen toveren
  hij gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Mijn man en zoon verheugen zich al op de nieuwe film. Eigenlijk is onze zoon nog iets te jong (ik denk dat de film 12+ is) maar de laatste films heeft hij ook gezien en er geen nachtmerries van gehad, dus dat komt wel goed.

  Zo’n lightsaber dat vindt hij geweldig. Het zou een grote verrassing zijn als hij die onder de kerstboom mocht aantreffen.
  Wellicht kan ik dan ook een tekst inspreken op de recorder “Ruim je kamer eens op, may the force be with you”

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics