Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Geestenvlucht van Megableu

Geestenvlucht van Megableu

Nu het herfst is vinden wij het steeds leuker om ’s avonds bij elkaar te komen en een spel te spelen. Maar herfst betekend ook mijn verjaardag (21 oktober) met als volgend event: Halloween (vandaag). Nu de dagen korter worden en de avonden steeds langer is het dan ook leuk om in de periode naar Halloween toe spelletjes te spelen die geest verrijkend zijn. Of slaan de geesten van de spelers op de vlucht in Geestenvlucht? Hoe dan ook… De spelers die het aandurven om dit spel mee te spelen moeten ervoor zorgen om hun 3 geesten als eerste in veiligheid te brengen. Degene die dat voor elkaar krijgt wint het spel. Lees er meer over in onze review.

Geestenvlucht het spel

Er is een geestenjacht aan de gang, en je geesten willen zo snel mogelijk vluchten! Katapulteer je geesten over het lanceerplatform in de drone. Eens er een geest in de drone zit, stijgt die na 3 seconden op en is die geest vrij!
Maar pas op: spelers kunnen die kostbare seconden gebruiken om hun eigen geest in de drone te katapulteren zodat die van de tegenspeler eruit valt!

De eerste speler die al z’n geesten heeft bevrijd is de winnaar!

Wat vinden wij ervan?

Geestenvlucht

Geestenvlucht is een spel vanaf 7 jaar. Zodra we het spel beginnen te spelen weten we ook al vrij snel waarom. Er zit namelijk een écht werkende drone bij. Deze drone moet worden gevangen zodra de drone begint te dalen en tijdens het vangen van de drone mag je de propellers niet aanraken. Voor kinderen onder de 7 is dit natuurlijk iets te veel gevraagd.

Eenmaal de spelregels bij iedereen bekend is het een leuk spel om te spelen. Het is vooral spannend wanneer de drone gaat opstijgen en wie hem gaat vangen. Best is ook om het spel te spelen in een ruimte waarbij er bewegingsmogelijkheden zijn. Daarbij gaat de drone vrij hoog en is het dan ook beter om te spelen in een ruimte met een hoger plafond.

Al met al zorgt het voor een hoop spelplezier bij jong en oud.

Informatie

Geestenvlucht
Aantal spelers: 2 – 4
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur spel: zo’n 15 minuten
Uitgever: Megableu
Spelsoort: actiespel – behendigheidsspel

Lees ook de recensies van onze andere Megableu spellenreviews: COBRATTACK en Oma’s woeste waslijn.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics