Thuisleven.com > Buiten > Gaaf!Glas! plantenstekers

Gaaf!Glas! plantenstekers

Met heel veel plezier begin ik elk voorjaar weer aan moestuinieren. En elk jaar weer denk ik te onthouden waar wat staat. Nou mooi niet dus! En die kartonnen stekertjes die je wel eens bij de moestuintjes ontvangt blijft na een flinke regenbui ook niet veel van over. Tijd dus voor een permanente oplossing.

Gaaf!Glas! plantenstekers

Aangezien glas heel goed tegen de buitenlucht kan en glaswerk eeuwig mooi blijft (tenzij je het laat vallen), is het dan ook een oplossing voor de moestuin. Zo verkoopt Gaaf!Glas! zes handgemaakte glazen groente plantenstekers. Zo kun jij de uien, wortelen, radijs, tomaten, lente-ui en komkommer goed uit elkaar houden.

De glazen plantenstekers zijn gemaakt van allerlei kleurrijk kwaliteitsglas met een laagje helder glas. Doordat de stekers bestaan uit twee lagen glas zijn ze erg degelijk. De namen van de groenten / kruiden zijn ingebrand in het glas bij temperaturen van ruim 800 graden. Zowel de namen als de kleuren van de plantenstekers zijn kleurvast en slijtvast en blijven dus voor altijd mooi. Je kan de plantenstekers binnen en buiten gebruiken en het glas kan grote temperatuurverschillen aan. Je kunt ze dus gerust de hele winter buiten laten staan. Worden ze vies buiten door zand en regen? De glazen groente stekers maak je even schoon onder de kraan en ze zijn weer als nieuw.

Van deze duurzame groente stekers kun je een leven lang genieten! Met veel liefde gemaakt in het atelier van Gaaf!Glas!. Elk artikel dat uit het atelier komt is uniek aangezien er maar één van is gemaakt. De plantenstekers hebben een afmeting van ca. 15 cm. Het glas heeft een dikte van 6-8 mm.

Wie Thuisleven volgt heeft gemerkt dat we al vaker aandacht hebben besteed aan de producten van Gaaf!Glas!. Dit doen wij uiteraard alleen als wij ook 100% achter het bedrijf / merk staan.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en zwanger.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

23 reacties