Thuisleven.com
Het fotoalbum.nl
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > Fotoslinger A5 vierkant, leuk als cadeau of voor jezelf

Fotoslinger A5 vierkant, leuk als cadeau of voor jezelf

Ik vind foto’s maken een erg leuke bezigheid, zolang ik er maar zelf niet op sta. Ik vind mezelf namelijk helemaal niet fotogeniek. De enige uitzondering is toch wel de foto’s die zijn gemaakt op onze trouwdag, nu bijna 5 jaar geleden. Niet dat ik daarop ineens fotogeniek ben overigens, maar ik had er geen moeite mee dat er foto’s van me werden gemaakt. Die dag voelde ik me mooi en heel gelukkig en dat zie je ook terug op de foto’s. We hebben in huis maar 1 foto van die mooie dag hangen, eigenlijk wel jammer. Want de foto’s mogen gezien worden. Daarnaast krijgt ik iedere keer als ik de foto’s bekijk weer het blije gevoel dat ik destijds had. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een fotoslinger te laten maken via hetfotoalbum.nl wist ik dan ook meteen wat ik erop wilde hebben.

Vele mogelijkheden

Prachtige fotoslinger

De site geeft je verschillende mogelijkheden om uit te kiezen voor een fotoslinger. Zo kun je kiezen voor A4 of A5 formaat en vierkant of punt. Wat betreft het aantal vlaggen kun je kiezen uit 25, 50 of zelfs 65 stuks. Op iedere vlag komen 2 foto’s, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Wel handig om vooraf te bedenken of je de hele slinger kunt vullen natuurlijk. Aangezien ik het niet nodig vond om de slinger te vullen met vele foto’s, die maar weinig van elkaar verschillen, heb ik gekozen voor een fotoslinger A5 formaat met 25 vlaggen. Natuurlijk kun je op deze site ook prachtige fotoboeken, agenda’s en nog veel meer items met foto’s kopen.

Makkelijk bestellen

Het bestellen zelf bleek erg makkelijk te gaan. Vooraf heb ik een map gevuld met de foto’s die ik graag op de fotoslinger wilde hebben. Dat was het meeste werk. Dat vond ik toch best moeilijk. Niet om de leukste foto’s uit te kiezen, maar wel om 50!! te selecteren om de fotoslinger te vullen. 50 foto’s is dan toch wel heel erg veel. Als je een map gaat vullen met foto’s is het handig om rekening te houden met het feit dat je foto’s op de vlaggetjes worden afgedrukt in de volgorde waarop ze in je map staan. Op het eerst vlaggetje komt foto 1 op de voorkant en foto 2 op de achterkant, enz. Het bestellen van de fotoslinger zelf is met één druk op de knop geregeld.

Bestellen kopen foto
Mooie kwaliteit foto’s en snel bezorgd.

Tip: kijk alle foto’s wel even na of alles er op staat wat je wilt en of er niet iemand toevallig half of niet op staat terwijl je dat wel wil. Twee dagen na het bestellen lag het pakketje al bij ons in de brievenbus. Alleen nog het koord door de foto’s, de fotoslinger ophangen en klaar!

Een waarschuwing

Afgezien van het feit dat ik het wel lastig vond om de slinger te vullen met 50 foto’s heb ik één kanttekening bij deze fotoslinger. Er komen, door iedere foto, aan de bovenzijde twee gaatjes. Dus, Als je denkt je foto’s mooi te hebben uitgesneden, kan het zo maar zijn dat je ineens een gaatje in je hoofd hebt bij het eindresultaat.

Dat vind ik toch wel een beetje jammer. Een waarschuwing via de site, wat dat betreft, had ik fijn gevonden. Ik ben in ieder geval wel erg blij met het eindresultaat. De slinger hangt mooi in onze slaapkamer en brengt iedere dag een glimlach op onze gezichten. Je kunt de slinger maken vanaf €13,95, via de site van hetfotoalbum.nl

Lees ook:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

24 reacties

 • Wat een super leuke slinger en goede tips om op te letten met de gaatjes die er nog in moeten aan de bovenkant. Hier maken we heel graag kans op. Lijkt me geweldig en zal ons ook altijd laten lachen als we hem zien 🙂

 • Leuk zo’n fotoslinger. Mijn schoonvader wordt 75 jaar dit jaar lijkt mij leuk om er een soort tijdslijn van te maken.

 • ahhh we hebben blinde geleide honden in opleiding die na 16 maanden weer op school zitten en dan krijg ik een foto dus dit zou zo een wall of fame voor me worden dus hard duimen

 • Super leuk! Mijn oudste moppie krijgt dit jaar een nieuwe kamer en hoe zou het zijn die op te leuken met een soort tijdlijn aan foto’s van 0-8 jaar

 • Wat een leuk idee, zo’n slinger foto’s.
  Ik denk dat onze slaapkamer er behoorlijk van opvrolijkt als deze slinger met foto’s van onze vijf kleinkinderen daar hangt.
  En dan zonder gaatjes door de hoofden. Hahaha!
  Ik volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 • Geweldig voor als mijn dochter 18 wordt, dan maak ik een slinger van foto’s van haar nulde tot achttiende jaar!

 • oh wat onwijs leuk zeg, ik woon op een zoldertje en met zo’n slinger kan ik een boel leuke foto’s in de nok ophangen.
  Ik waag dus graag een kansje en duim alvast.
  XOXO
  Riekie

 • Ik zou hem maken van onze vakanties naar Scandinavië. Dit jaar zit er voor ons geen vakantie in omdat we zonnepanelen krijgen. Met de mooie foto’s van Noorwegen- Finland zou ik toch nog een vakantiegevoel thuis hebben.

 • Dat is wel heel erg leuk! Ik zou graag voor mijn ouders die dit jaar 40 jaar zijn getrouwd een leuke slinger maken.

 • Ik zou deze graag willen winnen voor de bruiloft van een vriendin. Haar moeder vertelde me namelijk dat ze dat erg mooi vond.

 • Ik heb 6 kleinkinderen, hoe vrolijk zou het zijn om ze vrolijk op een slinger te zien hangen. Ik ben helemaal verslingerd aan mijn kleinkinderen.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics