Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Feesttip: huur een F1 Race Simulator

Feesttip: huur een F1 Race Simulator

We zijn dol op feestjes op Thuisleven en we blijven graag op de hoogte van de nieuwste en dus origineelste ontwikkelingen. Eerder deelde we al eens de tip voor een rookmachines voor net dat beetje extra op jouw feestje. Nu hebben we speciaal voor de ‘sportievelingen’ een nieuwe tip: huur eens een F1 Race Simulator!

De gasten

Je hebt wat te vieren en je wilt eens iets anders. Onder je gasten en in je eigen gezin bevinden zich een groot aantal jongeren. Hoe ga je die nu zover krijgen om daadwerkelijk te komen en hun telefoon in te leveren? Of je bent met een vaste vriendengroep opgegroeid. Ieder jaar organiseren jullie om beurten een echt mannenuitje. Dit jaar ben jij aan de beurt. Hoe kom jij goed voor de dag? En belangrijker nog, je bent op zoek naar iets waar je weinig omkijken naar hebt.
Of je beste vriend gaat trouwen en jij bent ceremoniemeester. Hoe organiseer je nu een onvergetelijk vrijgezellenfeest zonder in herhaling en vaste patronen te vallen?
Of je bent een actief lid van de plaatselijke vereniging. Je maakt deel van van de evenementencommissie. Jullie organiseren al twee bingo’s per jaar en zijn op zoek naar eens een andere aandachtstrekker. Het antwoord op deze en allerlei andere feestjes luidt:

Huur eens een F1 Race Simulator

Alle gamers en autosport liefhebbers springen vast een gat in de lucht. Dat is weer eens heel iets anders dan de (pijnlijke) rit op de stier. Hier ga je hoge ogen mee gooien. En het is ook vrij eenvoudig om een F1 Race Simulator te huren. Je hebt er ook niet eens veel ruimte voor nodig en het hele feestpakket wordt compleet geleverd en weer opgehaald. Daar heb je er verder geen omkijken naar. Het draait allemaal om de ervaring, de beleving. Wil je dat je gasten de Formule 1 en zijn g-krachten beleven of zijn jullie meer nostalgisch aangelegd. Wil je een ieder laten presteren in zijn eigen Formule 1 wereld met een VR bril op. Of zijn jullie met een grotere groep en wil je een bijna niet van echt te onderscheiden F1 ervaring. Bepaal dat vooraf. Om de maat van de stoelen hoef je je geen zorgen te maken. Alle racestoelen zijn verstelbaar.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Je huurt een compleet verzorgde race simulator(s) inclusief transport, op/afbouw en installatie. Van alle opties is een bloedstollende (multiplayer) competitie te maken en bestaat de extra aankleding uit een Top Gear Leaderboard en zwart/wit geblokte finish vlaggen. Er kan zelfs een achterwand geplaatst worden om de feestlocatie verder aan te kleden. Door de professionele spelbegeleiding rest je alleen nog maar van om van dit originele feest te genieten. En pas op want er zal nog jaren lang nagepraat worden over de coureur die in de grindbak beland.

Lees ook:

Ben jij ook een F1 liefhebber?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics