Thuisleven.com
De feestdagen beleving voor het hele gezin vergroten
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > De feestdagen beleving voor het hele gezin vergroten

De feestdagen beleving voor het hele gezin vergroten

We zitten midden in een verhuizing en dat met drie kinderen. Het leven gaat door, oudergesprekken, zwemles, tandartsbezoeken en dan plotseling het besef: de Feestdagen staan voor de deur! Hoe maken we het gezellig in huis?

De jacht naar cadeautjes of …

Dit jaar besluit ik meer in te zetten op de beleving, dus hoe maken we het gezellig tijdens de feestdagen met het hele gezin. Sinterklaas zal niet bol staan van het speelgoed, maar wel een gezellige periode zijn. Iedere avond maken we tijd voor het Sinterklaasjournaal. Desnoods kijken we het on demand als iedereen zijn bord leeg heeft, de tafel is afgeruimd en de pyjama’s aan. Dan bedenk ik een leuk geintje. Als ik nu eens een mijter bestel, dan maken we er een theatrale Pakjesavond van. Met een dobbelspel en omste beurt met een mijter op het pakje overhandigen. En dan tot ver na bedtijd een urenlang gezelschapsspel doen. Ik word er helemaal enthousiast van…

(Foute) Kerstkleding party

Kerst lijkt nog ver weg, maar al onze vrije tijd wordt opgeslokt door inpakken en vervolgens weer uitpakken. De weken vliegen om. Tegen Kerst hopen we wel definitief over te zijn en ik droom over een ongestoorde Kerstvakantie. Ik zie mezelf al helemaal zitten in onze nieuwe huiskamer op mijn relaxfauteuil. Hoe leuk zal het zijn deze roerige periode eens af te sluiten met een waar verkleedfeest? Voor de familieleden die er prijs op stellen een foute Kersttrui of ware kerstkleding . Ik zie manlief graag twee volle dagen in het Gangstaclaus Opposuits kostuum dan trek ik wel een echte Kerstjurk aan. En de meisjes gedragen zich als engeltjes of Kerstelfjes of althans zo zien ze eruit! Om door een ringetje te halen. (Mental note: familieportret maken)

Wat is er toch veel keuze in Kerstkleding bij Carnavalskleding.nl. Nu alleen nog alle (rendier) neuzen dezelfde kant op zien te krijgen en de uitnodigingen versturen. Misschien plak ik onze adreswijziging er wel aan vast en maken we er gelijk een knallende Housewarmingparty van. Laat de feestdagen maar komen! Ik kijk er nu al naar uit.

Lees ook:

Heb jij al zin in de Feestdagen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

  • Voor mij begint morgen de kerstperiode met de advent. Ook de kerstboom komt dit weekend, heerlijk laat de kerst maar komen. Ik krijg mijn man met geen mogelijkheid in zo’n leuke foute outfit. Veel te fout !!

  • Ik moet er niet aan denken dat je nu nog moet verhuizen in deze periode. De stress slaat me al om het hart. Wat ik overigens wel leuk vind is die foute kerstkledingparty. Ga kijken of ik mijn collega’s dit jaar mee krijg.

  • Wij gaan vandaag een kerstboom halen. Wij hebben enkele jaren geleden een retrokerst gedaan.iedereen moest zich zo kleden en zelfs de decoratie en de maaltijd was retro. Zo leuk

  • Ik kan niet wachten tot ik de kerstboom mag zetten, ik vind het zo’n gezellige sfeer. Waarschijnlijk ga ik die 7 december zetten hihi.

  • Wat een tijd ook om te moeten verhuizen!! Altijd al zo druk deze laatste maand van het jaar!! Ik wens jullie heel veel succes en alvast een gezellige pakjesavond!! 😉

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics