Thuisleven.com
Fashion bulls-eye met shirts
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Fashion bulls-eye met shirts van “Arrow”!

Fashion bulls-eye met shirts van “Arrow”!

Ik ben eigenlijk altijd al een (Arrow) overhemden jongen geweest. Al als klein kind, droeg ik liever een mooi hemd met knoopjes en korte mouwen, dan een T-shirt met een print van de “Teenage Mutant Ninja Turtles” erop. “Vind ik sjieker”, zei ik dan tegen mijn moeder als 5 jarig jongetje. Als jong volwassen man, is deze voorliefde korte tijd even uit de gratie gevallen toen een (te grote) bril, geringe lengte en relatief hoge cijfers op school snel leidde tot de titel “nerd”. Maar als volwassen man, die bovendien senior manager is bij een groot petrochemisch bedrijf in het zuiden van ons land, is een kast vol mooie overhemden eerder een verplichting dan een voorkeur. Dus moet ik met enige regelmaat nogal wat tijd en moeite spenderen om versleten “boezeroenen” (zoals overhemden vroeger genoemd werden bron) te vervangen voor nieuwe of modernere. En zoals veel mannen op deze aardbol, heb ik daar slechts beperkt tijd voor, maar vooral slechts beperkt zin in.

Uitgekeken op kleding

De meeste mannen herkennen het vast. Je vriendin is uitgekeken op je huidige collectie overhemden. Of de hemden hebben vlekken, zijn wat vaal aan het worden, of de stof is op plaatsen wat dunner dan ze ooit was. Een andere reden om serieus op zoek te moeten gaan naar een nieuwe garderobe zijn de bekende gele verkleuring onder de oksels. Kortom, je neemt je vriendin en je beurs mee en trekt de stad in. Daar aangetroffen begin je met verse moed aan de zoektocht. Maar waar te beginnen?

Fashion bulls-eye met shirts

Bijna alle boetieks hebben wel een aantal mannen shirts hangen. Dus winkel in, winkel uit. Je kunt ook naar een warenhuis gaan. Daar is de keuze misschien wat groter, maar dan ga je al snel naar meer standaard shirts toe. Kortom het kost nogal wat tijd. Om nog maar niet te spreken van het gedoe met passen. Als je echt wilt zien hoe sexy (of juist niet sexy) je er uitziet in het gekozen overhemd, moet je hem volledig aandoen, instoppen en rechttrekken. Sommige dagen lukt dat aardig en kom ik met een of twee overhemden thuis. Maar meer dan eens eindigt de zoektocht in ontgoocheling i.p.v. garderobe-vernieuwing. Of erger, met een shirt die ik een keer draag en daarna naar de achterkant van mijn kast verban.

Geschikte oplossing

Gelukkige ben ik niet de enige die dit probleem zo ervaart en hebben de heren een zeer geschikte oplossing gevonden voor dit hekel probleem. Middels Crowdlistening hebben deze heren onderzocht wat mannen willen en hoe ze graag overhemden online zouden willen kopen. En zo is Overhemden.com geboren. Een website met meer dan 2000 van de mooiste overhemden speciaal voor hem! Of beter gezegd, voor mij, in dit geval. Selectie is dood eenvoudig en kan op basis van kleur, maat of merk.

Arrow overhemd

Voor deze review mocht ik een mooi overhemd uitzoeken. En omdat mijn standaard wit hemd niet meer helemaal wit is en eigenlijk nooit mooi gezeten heeft, koos voor wit als kleur. Mijn oog viel op een slim-fit popline shirt van Arrow shirts. Volgens de website is dit merk al sinds 1851 toon aangevend als het aankomt op dress-shirts en pas sinds 2010 in Europa. Ik kon het zelf nog niet, maar het overhemd dat ik enige tijd later binnenkreeg, paste perfect, was mooi afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit. Perfect onder mijn muisgrijs kostuum. Kortom, Tom happy, vriendin happy, missie geslaagd. En dat met een minimum aan paswerk en maximum aan efficiëntie.

Valentijn

Dus heren, als je graag voor je de aankomende Valentijn een goede indruk wilt maken op je partner, maar je hebt noch de tijd, noch de zin om daarvoor uren door de stad te kuieren voor nieuwe kleding, surf even naar de website en kies snel je nieuwe look. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een succesvol chique romantische diner. Tenminste, als je partner ook wat moois heeft aangetrokken.

Lees ook:

Draag jij wel eens Arrow overhemden?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics