Thuisleven.com
Familie bbq met anti-insect spray Natural
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Familie bbq met anti-insect spray Natural

Familie bbq met anti-insect spray Natural

Het is weer de tijd van het jaar voor familiefeestjes. Op de valreep voor de zomervakantie is de hele familie opgetrommeld voor een barbecue. Ik kom van oorsprong uit een klein veendorp met alle gevolgen van dien. Zo kennen wij knutten, horzels, dazen en andere vervelende steek- en prikinsecten. Ik vond de week voorafgaand aan het feest een verpakking Anti-insect Natural spray van care PLUS met Citriodiol® en voelde direct een review opkomen.

Anti-insect spray

“Wanneer gaan we nou?”, “Duurt het nog lang?”, “Mag ik op de fiets?” Waarschijnlijk heel herkenbaar met een feest dat pas later in de middag begint. We gaan op de fiets en smeren ons thuis vlak voor vertrek in met de anti-insectspray. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, het bevat geen DEET, maar het mag niet in de ogen terecht komen en gelieve de spray niet in te ademen. Na het sprayen wassen we dus onze handen. Het middel beschermt tot zes uur tegen muggen, knutten en teken. Vooral dat laatste stemt mij verheugd gezien alle nare berichten in het nieuws over besmette teken. Met extra aandacht spuiten we de enkels in.

De geur

Onze dochters rennen door de gang: wat een lucht die lemon-eucalyptus extracten, de meisjes stuiven alle kanten op. Gekscherend maken we er grapjes over. Niet gek dat het insecten weert en het maakt het ook gemakkelijk om tijdens het sprayen de adem in te houden. Gelukkig luchten we nog even tijdens de fietsrit. Ik hoef de spray niet mee te nemen want we zijn met zes uurtjes wel weer thuis. De verpakking is handzaam en de dop sluit de sprayknop goed af dus er was geen ravage ontstaan in mijn handtas.

Familiedag

Daar aangekomen vieren we een middag lang feest met barbecue, zwembad, trampoline en familie natuurlijk. Nare steekincidenten blijven uit. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat er veel wind staat, dus de knutten vereren ons niet met een bezoek. Het zwemmen, afdrogen en repeat … lijken geen invloed te hebben op de werkzaamheid van het middel. De huid voelt niet, zoals zonnebrand, ingesmeerd aan, de spray is volledig geabsorbeerd. Bij thuiskomst ruiken we nog steeds een vleugje insectspray en er is geen mug te zien. Een dag later is er bij geen van ons een prik- of jeukplek te vinden. Wat een fijn natuurlijk product!

Care PLUS anti-insect spray is o.a. online te koop. Dit product bestaat ook in een roller of stick en het is geschikt tijdens het geven van borstvoeding of zwangerschap.

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics