Selecteer een pagina

Er zijn vele manieren om geld te besparen. Eén die vrij snel en direct zichtbaar is in je portemonnee zijn geld-terug-acties. Een andere manier om geld te besparen is het jagen op aanbiedingen (wel op de fiets uiteraard, auto kost geld en vervuilt het milieu). Er zijn ook manieren om geld te besparen zonder dat je het meteen ziet, maar het wel degelijk merkt op je bankrekening. Een snelle manier om geld te besparen is namelijk om je energierekening eens goed onder de loep te nemen..

Easyswitch

Zelf check ik elk jaar even de website van Easyswitch. Ik vind het een duidelijke en overzichtelijke website, waarbij je snel weet waar je aan toe bent. Alleen het stukje van “Zojuist overgestapt” vind ik zelf niet zo heel fijn. Niemand hoeft te weten dat ik ben overgestapt en van een ander hoef ik dat ook niet te weten. Maar goed dat is een klein persoonlijk detail, want buiten dat om is de site mega fijn. Op de homepagina vul je je postcode, je huisnummer, je verbruik en je huidige energieleverancier in en op de volgende pagina heb je al een compleet overzicht met de bijbehorende prijzen.

Persoonlijk zet ik mijn verbruik altijd een stukje hoger in, zodat ook de prijs hoger uit valt. Ik ontvang namelijk liever aan het eind van het jaar een bedrag retour op mijn rekening omdat ik iets te veel betaald heb, dan dat er een rekening in de mailbox verschijnt. Bij de meeste leveranciers kun je dit daarna ook zelf aanpassen overigens.

Laagste prijsgarantie

Easyswitch biedt zelfs een laagste prijsgarantie aan:
“Wij willen dat niemand te veel betaalt voor energie, zo simpel is het. Daarom betalen we, als je hetzelfde product toch ergens goedkoper vindt, het verschil terug. Zo ben je bij EasySwitch.nl altijd verzekerd van de laagste prijs. De kleine lettertjes hebben we voor het gemak gewoon groot gemaakt:

– de laagsteprijsgarantie geldt voor alle energiecontracten die we tonen in onze vergelijker en die je bij ons kunt afsluiten
– de garantie geldt niet voor zakelijke energiecontracten
– de lagere prijs moet gelden voor hetzelfde product (looptijd en mate van groen) bij dezelfde leverancier
– de lagere prijs moet gelden voor dezelfde dag
– de prijs moet gelden op basis van het door jou ingevoerde verbruik
– je dient een bewijs van de lagere prijs te kunnen overhandigen
– de garantie geldt niet in het geval van een borgsom
– de garantie geldt niet in het geval van een boete door te vroeg overstappen”

Vergelijk energie en bespaar het hele jaar door, zonder dat je er naar om hoeft te kijken!
Ga jij eens easy kijken en wellicht wel switchen?

Lees ook:

*Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking*

Geverifieerd door ExactMetrics