Selecteer een pagina

Mijn dochters zijn dol op het kijken naar YouTube filmpjes. Net als vele andere kinderen trouwens. Ze volgen vooral Dylan Haegens, Bibi, MeisjeDjamila en Jill. De meesten onder ons zullen die vloggers wel kennen. Ik zelf vind ze ook wel erg leuk. Een paar maanden geleden speelde de film van Dylan Haegens in de bioscoop en toen kwam er een trailer voorbij van Elvy’s wereld So Ibiza! Meteen wilden de meiden er het fijne van weten en kwamen ze er al snel achter dat hij vanaf 28 september speelt in de bioscopen. Plannen om de film te gaan kijken waren al snel in de maak.

Elvy’s wereld So Ibiza?

De film gaat over de creatieve tiener Elvy die de hele dag tekent en vooral kleding ontwerpt. Ze ziet online dat iedereen kan meedingen voor de Future Fashion Award. Nadat ze een filmpje heeft ingestuurd wordt ze geselecteerd en in Ibiza verwacht om auditie te doen. Haar moeders willen dat ze naar zomerkamp gaat, maar stiekem vertrekt ze toch naar Ibiza. Haar oudere zus Joy woont daar namelijk. Helaas door de zenuwen en klungelig gedrag behaalt ze geen finaleplaats.

Ze wordt (mede doordat haar zus zoveel mensen kent) vrienden met 1 van de finalisten en helpt haar een hele collectie kleding te ontwerpen, haar vriendin vindt dat zij de prijs verdient en geeft haar plaats als finaliste voor haar op. Tijdens de finale komt ze erachter dat haar medefinaliste een ontwerp van haar heeft gestolen en tijdens een spetterende strijd ziet de jury in dat Elvy de echte ontwerper is en zij wint de Future Fashion Award!

De volgende bekendheden spelen o.a. in de film:

May Hollerman –              Elvy
Jill Shornhofer   –              Joy (zus van Elvy)
Bibi                         –            Zoe (zusje van Elvy)
Irene Moors       –              Anne (een van de moeders)
Buddy Vedder   –              Sem (D.J.)
Sylvie Meis         –              Lola Kingston (superster)

Mening van mijn dochters

Mijn dochters vonden de film geweldig. Ook doordat er zoveel bekende Vloggers en Bloggers meespelen. Bibi heeft een kleine rol en Djamila komt er ook af en toe in voor. Ook het beetje romantiek tussen Elvy en Sem sprak vooral de tiener aan. Ze wilden hem het liefst meteen nog een keer kijken en wachten nu met smacht op de dag dat hij op DVD uitkomt.

Mijn mening

Ik vond het soms te gemaakt en onecht, maar toch boeide de film me wel. Mijn kinderen genoten ervan en ik vond het al met al geen slechte film.

De film speelt in de meeste bioscopen en is geschikt voor alle leeftijden

Lees ook:

Veel kijkplezier!

Geverifieerd door ExactMetrics