Elvy`s eigen wereld deel 2

Met veel vreugde heb ik het vorige deel gelezen van Elvy’s wereld. Ik ben dan ook zeer blij verrast dat ik nu deel 2 van Elvy’s wereld mag recenseren. In het vorige deel is Elvy naar Ibiza gegaan naar haar zus Joyce. Hier heeft ze Kate leren kennen. Samen met Kate is ze het kledinglabel “Moongirls” opgestart, wat een succes was. Maar meer daarover kun je lezen in mijn vorige recensie.

Elvy’s wereld So Fancy deel 2

Het is bijna herfstvakantie. Elvy kan niet wachten tot ze naar Londen gaat naar BFF Kate want daar woont Kate. Daar willen ze heel graag werken bij C de la C (een heel beroemd bedrijf). Al gauw krijgen ze het heel druk met verschillende taken voor een groot feest. Maar terwijl ze aan het werken zijn voor het feest, duikt er een knappe surfboy op genaamd Finn. Elvy vindt hem al gauw meer dan leuk, zeg maar gerust ze raakt verliefd op hem en hij op haar.
Op het feest is een kunstenaar uitgenodigd. Omdat hij niet op komt dagen besluit Elvy het doek te beschilderen. De manager van C de la C vindt het zo mooi dat hij meerdere opdrachten heeft voor Elvy en Kate.

Wil jij weten wat voor opdrachten Kate en Elvy ontvangen? Lees dan snel het vervolg op Elvy’s Wereld.

Mijn mening over Elvy’s wereld

Het boek leest zich prettig weg. Eenmaal begonnen met lezen, wilde ik (Vera 12, dochter van Miranda) het niet meer weg leggen, zo spannend. Wat het boek tevens leuk maakt zijn de tekeningen, de ruimte voor notities en de bladzijdes achteraan. Op deze pagina’s vind je o.a.: tips voor de huid, recepten en vlogtips. Al met al een fantastisch tienerboek.

Info en waar te koop

  • Auteur: Jill Schirnhofer
  • ISBN: 9789025768331
  • Soort: Hardback
  • Pagina’s: 200 blz
  • Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  • Te koop bij Gottmer voor €14,95

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie