Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Eetkamer > Eetkamerstoelen met of zonder leuningen?

Eetkamerstoelen met of zonder leuningen?

Het wordt weer wat gezelliger aan tafel. Misschien moet ik het niet eens hard op zeggen. Het heeft wel een tijd geduurd maar we nemen de dag door met de meisjes. Alleen op je beurt wachten is moeilijk.

Ons eettafel ritueel

De meisjes dekken om beurten de tafel voor het ontbijt. Tijdens het koken, ruim ik de afwasmachine uit en dek direct de eettafel. Dat bevalt ons goed. Na het ontbijt en diner ruimt een ieder zijn eigen bestek borden af en schuift zijn eetkamerstoel aan. Dan lopen we een keer extra terug voor iets dat we allemaal hebben gebruikt. Er zit duidelijk vooruitgang in.
Aáááán tafel! We eten bijna allemaal met de pot mee. ook dat heeft even geduurd. Iets met een lange adem. Tijdens het eten vragen we naar de afgelopen (school)dag. We houden het wel kort, anders wordt het eten koud. Steeds vaker blijven we als gezin nog even aan tafel kletsen.

Natafelen

Er is genoeg te bepraten met drie dochters. ook is er ruimte voor mededelingen over de komende dag. Iedereen weet waar ze aan toe zijn. Toch begint mij iets op te vallen. Na een tijdje zit ik niet meer rustig aan tafel. Dan wip ik op en begin tijdens het gesprek al af te ruimen en het teiltje voor de afwas vol te laten lopen. Dat verstoord het gesprek, dus ik probeer toch iets langer rustig te blijven zitten.

Eetkamerstoelen

We hebben heerlijke lederen eetkamerstoelen met leuning, een hoge rugleuning en wielen gehad. Toen de middelste werd geboren hebben we ze omgeruild voor iets makkelijker te onderhouden en stevigere eetkamerstoelen. De stoelen waren ook gemakkelijk met een lapje af te nemen. En tijdens feestjes en partijtjes draaiden we deze stoelen zo lekker makkelijk bij voor de visite. Zou het model eigenlijk nog bestaan?

Eetkamerstoelen bij Woonenzo

Heel eenvoudig is binnen het zoekmenu de kleur en/ of het materiaal te selecteren. En ja hoor bij meubelzaak Woonenzo zie ik het model dat ik zocht. Tot mijn schrik in een licht, besmettelijke kleur. Maar met handvat om de stoel makkelijk aan te kunnen schuiven. Gelukkig zijn er meer foto’s en dan verschijnt de kunstleren versie in een goede kleur. Zonder armleuning waar de meisjes overheen gaan klimmen. Dat is goed om te weten.

Lees ook:

Zit jij lekker aan tafel?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics