Thuisleven.com
Opbergbox “Emely”.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Opruimen > Een mooie opbergbox voor al het rondslingerend speelgoed

Een mooie opbergbox voor al het rondslingerend speelgoed

De Sint is weer onderweg naar ons kikkerlandje. En ook dit jaar neemt de Goedheiligman een berg mooie cadeautjes mee voor onze kindertjes, die net zoals vorig jaar weer eens ontzettend lief geweest zijn (meestal dan). Maar oh kom er eens kijken … wat een berg rotzooi ze kunnen maken op hun slaapkamer! Al die mooie cadeautjes van de Sint in afgelopen jaren, verjaardaggeschenkjes en algemene troep die kinderen graag aanslepen door het jaar heen, hebben tot een alarmerend grote berg speelgoed geleidt op de kamers van onze meiden. Zelfs na aanmoediging om hun kamer eens goed op te ruimen, bleef er een redelijke stapel speelgoed in de hoek van de kamer liggen.

Opbergproblemen

Dus ondanks het feit dat ik de feestdagen best leuk vind, moet deze papa toch ook toegeven er een beetje tegenop te hebben gezien. Met nadruk op “te hebben gezien”. Want zoals altijd had mama weer eens een lumineus idee dat niet alleen papa’s gekwelde blik richting de berg speelgoed in de hoek zo oplossen, maar ook voor de meiden een prachtige toevoeging zou zijn voor hun recentelijk vernieuwde slaapkamer.

Opbergbox “Emely”.

Want welk meubelstuk mag in geen enkele prinsessenkamer ontbreken? Een heuse speelgoedschatkist! En dat is precies wat mama op de website van Emob.eu voor onze dochters vond in de vorm van opbergbox “Emely”. Deze mooie kist uit dennenhout heeft met een formaat van 89cmx47cmx53cm (lxbxh) een behoorlijk volume. Natuurlijk moet papa hem wel even in elkaar zetten.

Assemblage

Ofschoon het geen Ikea pakket is, kan iedereen met een beetje klus gevoel de opbergbox Emely met gemak in elkaar zetten. Alles wat je nodig hebt, is een accuboormachine, een hamer en wat geduld. Met de beschrijving in de hand, wijst de assemblage zich min of meer vanzelf. Alleen om de pootjes te bevestigen, moest ik even goed kijken om erachter te komen dat dit via de binnenkant van de kist kon met de bijgeleverde extra lange schroeven. Het eindresultaat stond na een minuutje of 30-45 in elkaar.

Opbergbox “Emely”.

Pronkstukje

Op de prinsessenkamer staat nu een prachtige speelgoedschatkist die onze meiden niet alleen kunnen gebruiken om al hun spulletjes in te leggen, maar die ook veelvuldig gebruikt wordt voor andere doeleinden, zoals poppen theetafeltje, zitbankje, nachtkastje en een kleurtafeltje. Ook een operatietafel voor Barbie die ernstig gewond geraakt was bij een auto-ongeluk en dringend door Ken weer tot leven gebracht moest worden. Het is niet moeilijk te begrijpen dat onze dochters nog blijer zijn met hun Emely opbergbox dan papa, die nu in ieder geval weer gemakkelijk met de stofzuiger door de slaapkamer kan.

Lees ook:

Maak jij gebruik van opbergers?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics