Selecteer een pagina

Met vier kinderen ligt mijn boodschappenmandje elke week behoorlijk vol. En zodra er een aanbieding is dat we vaak gebruiken, schroom ik mezelf er niet voor om in te slaan als een hamster. In het begin van onze relatie tot grote verbazing van mijn vriend, want “wat moeten we er allemaal mee” was dan de vraag die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg. Gelukkig is hij die fase ruimschoots voorbij, dat komt mede omdat ik eens onze financiën van o.a. de boodschappen op tafel heb gelegd en zo de verschillen kon laten zien.

En daaruit bleek dat elke dag naar de winkel gaan en eten waar je zin in hebt toch een stuk duurder is dan door te eten uit de voorraad kast. Voor degene die denken dat we nooit vers eten: we eten over het algemeen seizoen groenten en bekijken daarvoor de aanbiedingen bij diverse winkels om ons heen en gaan daar op ons fietsje of lopend heen. Monsterlijke besparing? Daar hou ik wel van!

Edit: De Monsterdoos is tegenwoordig verkrijgbaar onder de naam: Monsterbox. Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht gespendeerd aan de unboxing van Monsterdozen en Monsterboxen.

Monsterlijke besparing

En zo komen we aan bij een volgende besparing namelijk een Monsterdoos. De monsterdoos is een relatief grote doos dat bomvol producten zit. En met vol bedoel ik ook echt vol! Zodra de doos geopend is is echt elke ruimte benut, het zij met een folder of met een klein springpoppetje. Maar voornamelijk met allerlei monsterlijke producten. Van kleine probeersels zoals een koetjesreep tot en met een grote fles afwasmiddel. Bovendien zijn er bekende merken in de doos te vinden maar ook het nieuwste van het nieuwste. Zo is en blijft de doos elke keer weer een verrassing.

De Monsterdoos bevat de volgende producten:

– Tuc Garlic & Herbs
– Bofinos Family Iced Gem Biscuits
– Bofinos Family Nic Nac Biscuits
– Organix Goodies banaan rijstwafeltjes
– Hero B’tween Big rozijn chocolade
– Hero B’tween pure chocolade
– Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel
– Go-Tan Chilli sauce
– Dreft afwasmiddel
– Melkmeisje Douchecrème
– Fruit Bowl Peelers zwarte bessen
– Mentos ‘Say Hello’
– Elmex tandpasta
– Lipton Ice Tea Green
– Royal Club sinaasappelsap
– Sisi No Bubbles strawberry
– Aspire Health Drink mango
– Eat Natural cocoa & ginger
– Sportlife Frozn
– Lassie maaltijdsaus
– Struik doperwtensoep
– 7up Lemon Lemon
– Appelsientje Kids aardbei en appel
– Appelsientje Kids appel
– Wicky water met fruit peer / appel
– Wicky water met fruit bosvruchten / druif
– Look o Look mini candy cake
– Sourcy water met smaak
– Koetjes reep mini
– Made good Almond apricot
– Made good Brazil nut orange

Mijn mening

Zoals ik al in het begin vertelde ben ik gek op besparen. De monsterdoos sluit daar perfect op aan. €12,95 euro betalen voor een doos vol bruikbare spullen is namelijk een koopje. De inhoud van het pakket was erg variabel en is dan ook met veel liefde en zorg in ontvangst genomen. Bij deze dan ook mijn complimenten over de monsterlijk goede inhoud van de doos!

MONSTERDOOS

1mon·ster (het; o; meervoud: monsters)
1 proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.
De Monsterdoos bevat wederom een groot aantal ‘nieuwe’ producten die je thuis kunt proberen. De monsterdoos heeft een winkelwaarde van 45 euro en is te bestellen voor 12,95 incl. verzendkosten. Het betreft een eenmalige aankoop, dus je zit niet vast aan een abonnement. Bekijk de Facebook pagina van Monsterdoos om te zien wat anderen ervan vinden. De Monsterdoos is ook leuk om kado te geven!

Lees ook:

#spon *afiliatie

Geverifieerd door ExactMetrics