Duo rolgordijnen, de laatste trend in raamdecoratie
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Ramen > Duo rolgordijnen, de laatste trend in raamdecoratie

Duo rolgordijnen, de laatste trend in raamdecoratie

Ons appartement staat sinds afgelopen weekend te koop. Met de eerste bezichtiging achter de rug en meer afspraken op de kalender, durf ik meer en meer te dromen over ons nieuwe huis. Wat te doen met de raamdecoratie bijvoorbeeld? De oude bewoners nemen bijna alles mee dus we hebben op de begane grond twee kozijnen met drie ramen en een keukenraam te bedekken.
Aan de voorzijde hebben we een voortuin, een stoep en een brede grasstrook met bomen. We weten natuurlijk niet of er veel mensen er voorbij lopen, maar op de hoek is een speeltuin en de brievenbus. Ik ben vast niet van plan mezelf de hele dag te verschuilen achter gordijnen, dus duo rolgordijnen lijken hiervoor een prachtige en trendy oplossing.

Duo rolgordijnen van Inhuisplaza.nl

Duo rolgordijnen bestaan uit twee verschillende lagen stof, die langs elkaar bewegen. Eén deel is transparant en zorgt zodoende voor genoeg licht in huis. Het andere deel is gemaakt van een gesloten stof voor de privacy. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. Het leuke van deze duo rolgordijnen is dat de mogelijkheden in kleursamenstelling eindeloos zijn. En dat niet alleen, door je stofkeuze kan zelfs een zonwerend of verduisterend effect gecreëerd worden. Bij INHUIS Plaza zijn de duo rolgordijnen gemakkelijk online te bestellen. Om de duo rolgordijnen op maat te kunnen bestellen, moeten we eerst de afmetingen van de kozijnen opnemen. Ook moeten we even nadenken over de bediening. Willen we duo rolgordijnen met een ketting of slingerstang? En in welke kleur? Kortom genoeg stof tot nadenken of dromen zo je wilt. Is het geen plaatje!

Het zolderraam van de oudste

Onze oudste dochter krijgt eindelijk de haar zo gewenste eigen slaapkamer en dat niet alleen. Ze krijgt een hele etage met zelfs een fonteintje op zolder. De zolderruimte is nog niet gebruikt als slaapkamer, dus ook voor dit raam zoeken we een praktische oplossing. De duo rolgordijnen zijn te bestellen met een mini cassette. Door de zijgeleiding blijft de raamdecoratie voor haar schuine zolderraam hangen. We kunnen voor een verduisterende stof kiezen omdat er geen kieren zijn waar toch maanlicht door kan schijnen. En als ze toch onder de sterrenhemel wil slapen, dan moet ze even haar duo rolgordijn bedienen.

Lees ook:

Wat vind jij van de duo rolgordijnen?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

 • Lijken mooi maar zijn erg duur en hoelang blijft zoiets schoon, denk aan vet, vliegenpoep, stof is dat de prijs waard.

  • Ik hoor de andere lezers niet over moeite met schoonhouden. In je materiaalkeuze zou je rekening met eenvoudige reiniging kunnen houden. Ik ga eens kijken of ze er zelf iets over vermelden

 • Geweldige uitvinding! Ook omdat er zoveel keus is qua kleur en stof. Misschien wel prijzig? Ik ga es snuffelen.

 • Dit is prachtig!
  Ik zou ze o zo graag ook zelf willen….
  Heb vriendinnen die dit hebben.
  Echt ideaal omdat men van buiten als men het volledig naar beneden heeft er niet van buiten naar binnen
  gekeken kan worden….

 • Ik vind ze heel erg mooi. Ons Chantal heeft zwarte wat ik wel mooi vind maar persoonlijk een beetje donker. Onze moeder heeft witte en dat vind ik heel mooi. Als ik ze zelf aan zou schaffen zou ik kijken voor een kleur als crème of gebroken wit ofzo

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics