Selecteer een pagina

Ons appartement staat sinds afgelopen weekend te koop. Met de eerste bezichtiging achter de rug en meer afspraken op de kalender, durf ik meer en meer te dromen over ons nieuwe huis. Wat te doen met de raamdecoratie bijvoorbeeld? De oude bewoners nemen bijna alles mee dus we hebben op de begane grond twee kozijnen met drie ramen en een keukenraam te bedekken.
Aan de voorzijde hebben we een voortuin, een stoep en een brede grasstrook met bomen. We weten natuurlijk niet of er veel mensen er voorbij lopen, maar op de hoek is een speeltuin en de brievenbus. Ik ben vast niet van plan mezelf de hele dag te verschuilen achter gordijnen, dus duo rolgordijnen lijken hiervoor een prachtige en trendy oplossing.

Duo rolgordijnen van Inhuisplaza.nl

Duo rolgordijnen bestaan uit twee verschillende lagen stof, die langs elkaar bewegen. Eén deel is transparant en zorgt zodoende voor genoeg licht in huis. Het andere deel is gemaakt van een gesloten stof voor de privacy. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. Het leuke van deze duo rolgordijnen is dat de mogelijkheden in kleursamenstelling eindeloos zijn. En dat niet alleen, door je stofkeuze kan zelfs een zonwerend of verduisterend effect gecreëerd worden. Bij INHUIS Plaza zijn de duo rolgordijnen gemakkelijk online te bestellen. Om de duo rolgordijnen op maat te kunnen bestellen, moeten we eerst de afmetingen van de kozijnen opnemen. Ook moeten we even nadenken over de bediening. Willen we duo rolgordijnen met een ketting of slingerstang? En in welke kleur? Kortom genoeg stof tot nadenken of dromen zo je wilt. Is het geen plaatje!

Het zolderraam van de oudste

Onze oudste dochter krijgt eindelijk de haar zo gewenste eigen slaapkamer en dat niet alleen. Ze krijgt een hele etage met zelfs een fonteintje op zolder. De zolderruimte is nog niet gebruikt als slaapkamer, dus ook voor dit raam zoeken we een praktische oplossing. De duo rolgordijnen zijn te bestellen met een mini cassette. Door de zijgeleiding blijft de raamdecoratie voor haar schuine zolderraam hangen. We kunnen voor een verduisterende stof kiezen omdat er geen kieren zijn waar toch maanlicht door kan schijnen. En als ze toch onder de sterrenhemel wil slapen, dan moet ze even haar duo rolgordijn bedienen.

Lees ook:

Wat vind jij van de duo rolgordijnen?

Geverifieerd door ExactMetrics