Thuisleven.com
Dove Shower Foam
Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Dove Shower Foam getest

Dove Shower Foam getest

Als groot fan van de artikelen van Dove mocht ik de shower foam uit gaan proberen. Al snel werd het pakketje geleverd. Nieuwsgierig als ik ben, laat ik los waar mee ik bezig was, neem het pakketje aan van de bezorger. Gauw open maken!

Drie flesjes Dove Shower Foam zie ik in de doos liggen, hmmm, vanavond lekker onder de douche uitproberen. De geuren pampering pistachio, revitalising pear en deeply nourishing lees ik op de flesjes. Ik vraag me altijd af wie die namen bedenkt, toch ook een vak! Dit product is nieuw in het assortiment van dit merk . Dit is een lichtgewicht schuim dat je als douchegel gebruikt en waar hydraterende en verzachtende ingrediënten aan toegevoegd zijn. Er zit wel wat parfum in, dus even rekening mee houden als je hier gevoelig op reageert.

Mijn ervaring met Dove Shower Foam

Kinderen op bed, mama time! Handdoek op de verwarming, douche aan en testen maar! Even de tuit de goede kant op draaien en dan kan je doseren d.m.v. het pompje, het product mengt zich met lucht waardoor je een lekkere hoeveelheid schuim krijgt!  Hmm, heerlijk zacht en het verdeelt goed over je lichaam.

Het gevoel van dat warme water over je hoofd en lijf, heerlijk geurende producten, even opladen.. Ik houd enorm van lang douchen en vind het vooral heerlijk om een product te gebruiken dat lekker schuimt en ruikt. Het werkt heerlijk ontspannend voor mij, heerlijke geuren en een huid die na het douchen zacht aanvoelt!
Dove heeft het goed begrepen, douchen is een feestje met deze heerlijke producten!
* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Je maakt mij nu wel nieuwsgierig naar het product. Moet het ook maar eens meenemen uit de supermarkt! Ik ben grote fan van Dove en dan vooral de geur pampering pistachio.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics