Thuisleven.com
Zomercollectie Louder!

De zomercollectie van Louder!

De nieuwe zomercollectie van Louder! is verkrijgbaar. Wij mochten al voor de lancering even neuzen tussen de zomerse kledingstukken. Onze dochters mochten iets uitzoeken om mee te stralen en dat in het grijze januari. Als je daar niet vrolijk van wordt, dan weet ik het niet meer.

Louder! kidswear

Het kledinglabel Louder! is in 2021 gestart om kinderen te sterken in het uitdragen van hun eigen mening en zichzelf te kunnen zijn. De collectie kenmerkt zich door een aantal basics die allen in te kleuren zijn met vrolijk gekleurde uitspattingen. Binnen één lijn zijn de verschillende kledingstukken met elkaar te combineren net zolang tot het op het lijf van het kind geschreven is. Louder! is exclusief verkrijgbaar bij Mini & More kinderkleding outlet.

Zomercollectie Louder! 2022

Onze kennismaking met Louder! kidswear

De slogan van Louder! “Let’s get loud!” dekt volledig de lading. Twee dochters kijken de ogen uit bij het zien van de nieuwe zomercollectie. Ze mogen iets uitzoeken en dat valt nog niet mee. Er is bijna teveel keuze. Dan gebeurt er iets wat ik eigenlijk niet voorzien heb. De dochter die normaalgesproken neutraal gekleed gaat kiest voor drukke kleuren. En als klap op de vuurpijl gaat onze clown voor een hele set meisjeskleding binnen eenzelfde patroon. Blijkbaar grijpen ze deze kans aan om hun eigen identiteit te verruimen. De grenzen te verkennen.

Zomercollectie Louder!
True Navy: Rok Faye en Shirt Lucy Louder!

Louder! Aqua Blue Panter

De meid is dol op dierenprintjes en haar blik valt op de Aqua Blue Panter lijn. Ze kiest het Lucy True Navy shirt, één van de Aqua Blue Panter jurken en een bijpassende rok, en een lange broek uit. Het liefst draagt ze alle kledingstukken tegelijk, maar dat gaat natuurlijk niet. Na een zorgvuldig keuzeproces draagt ze eerst het shirt met de rok én de broek. Deze hebben een zilveren of blauwe bies met * Louder girl * letters. Alle kledingstukken worden nauwkeurig rechtgetrokken want de bies moet mooi doorlopen. Het kleurverschil deert kennelijk niet en dat vind ik machtig. De broek heeft wijd uitlopende pijpen en de stof is iets dikker dan een legging. De brede band van de broek zit heerlijk over het buikje. Dit geldt overigens ook voor de band van het rokje. De volgende schooldag trekt ze de Aqua Blue Panter jurk aan met de bijpassende broek eronder.

Louder! zomercollectie
Jurk Kaya Aqua Blue Panter en Legging Lisa True Navy

Louder!- Jurk Jessie

Jurk Jessie van Louder! is verkrijgbaar in meerdere prints. De jurk bestaat uit één stuk met een gevlochten touw om de middel en heeft een ronde hals. De twee gekozen prints hebben twee kleuren gemeenschappelijk, dus een bijpassende legging is snel gevonden. Dit is een ingebouwde veiligheid van haar want ze houd niet van te korte jurken. En gelukkig de jurken vallen mooi op lengte. Dat geldt overigens voor alle kledingstukken, ze vallen mooi op maat. De stoffen voelen zacht aan en de kleding zit soepel. Ze zijn klaar voor de zomer, nu alleen nog even wachten op het zonnetje!

Jurk Jessie Louder!
Jurk Jessie met bijpassende legging

Lees ook:

Wat vind jij van de zomercollectie van Louder!?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics