Thuisleven.com
Penis sleeve set Easytoys.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > 18+ > De penis sleeve: een verrijking voor hem… én haar!

De penis sleeve: een verrijking voor hem… én haar!

Er staat geen maat op wat mensen tussen de lakens allemaal doen. Je fantasie, je partner(s), de locaties… iedere vrijpartij is anders. Geen wonder dat zowat iedere mens, man én vrouw, het gros van de hersenactiviteit aan seksualiteit besteedt. Nu is er nóg een verrijking op de markt die ons seksleven naar hogere toppen tilt: maak kennis met de penisverenging of sleeve. Zowel mannen als vrouwen zullen zich deze nieuwe aanwinst allerminst beklagen.

Penis sleeve: de voordelen voor mannen.

Toegegeven, iedere man is ermee bezig: ‘hoe bevredig ik mijn partner maximaal?’, ‘Wat heeft zij/hij nodig om nog meer te genieten?’, ‘Doe ik het goed (genoeg)?’… Niet dat mannen van alles een competitie maken, maar presteren blijft ook tussen de lakens een absoluut streven. Niks mis mee, zeker niet als het uit liefde of affectie ontstaat. Welnu: een penis sleeve is in dit opzicht een absolute voltreffer.
Veel mannen kennen het probleem: ze zijn zo opgewonden, dat hun hoogtepunt onaangekondigd en veel te vroeg komt. Terwijl dit bij vrouwen standaard iets meer tijd nodig heeft, zijn zij al helemaal klaar. Met een penis sleeve kunnen mannen langer doorgaan; door het gebrek aan rechtstreeks contact, wordt het mannelijke orgasme uitgesteld, waardoor ze makkelijker samen met hun partner een hoogtepunt bereiken. Via een pocketpussy kunnen mannen ook trainen om langer opgewonden te blijven: toys genoeg om je seksleven te verbeteren dus!
Dit voordeel, samen met de ‘vergroting’ van het mannelijke lid, geven het vertrouwen een boost en iedereen weet: geen betere minnaars dan zij die vol vertrouwen het bed inspringen!

… en voor de vrouwen.

Ook vrouwen worden natuurlijk graag maximaal verwend… en liefst voor langer dan enkele minuten. Tegelijk genieten ze ook van het genot en plezier dat hun man beleeft wanneer ze samen langer en intenser (letterlijk) bij elkaar komen. De voordelen voor de man, zijn er dus zeker ook voor de vrouw.
Maar er zijn nog enkele fundamentele troeven aan zo’n penis sleeve, waarvan vooral de vrouw de vruchten plukt. Zo is er de visuele vormgeving die de fantasie extra prikkelt en dus ook tussen de oren een verschil maakt. Nog belangrijker is natuurlijk de subtiele vormgeving die erop gericht is om de vagina en clitoris extra te stimuleren. Met extra reliëf, lengte en vorm bereikt de vrouw makkelijker haar hoogtepunt(en), dat blijft toch het einddoel, niet? Net zoals een pocketpussy voor de man extra fysieke wrijving en stimulatie brengt, biedt een penis sleeve dus maximale garantie op een bevredigend seksleven voor de vrouw.

Lees ook:

Heb jij wel eens van een penis sleeve of pocketpussy gehoord?

Bron afbeelding: Easytoys

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics