Thuisleven.com
De nieuwe monsterdoos
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > De nieuwe monsterdoos… Die wil jij toch ook?

De nieuwe monsterdoos… Die wil jij toch ook?

Velen weten dat wij van Thuisleven graag op de kleintjes letten. Dit doen we niet alleen omdat we vinden dat het leven al duur genoeg is, maar ook om de bespaarde centjes dan uit te geven aan iets meer luxe elders. De een vindt het een kwestie van waist of time, de ander juist een overlever/moetje. Hoe je het ook wendt of keert de meeste mensen doen dit vooral omdat het gewoon ontzettend cool is om te besparen. Nu kun je je volledig focussen op geld terug acties. Hartstikke leuk, maar laten we heel eerlijk zijn het kost ten eerste een hoop tijd om het juiste artikel te vinden (als het niet uitverkocht is) en toch ook weer een aantal minuten de tijd om het allemaal in te voeren. Toegegeven dat de ene actie makkelijker is dan de andere.

Edit: De Monsterdoos is tegenwoordig verkrijgbaar onder de naam: Monsterbox. Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht gespendeerd aan de unboxing van Monsterdozen en Monsterboxen.

De Monsterdoos

De Monsterdoos is echter besparen vanaf het moment dat je het besteld. Want ten eerste kost het je even tijd om je gegevens in te vullen, maar niet meer dan bij geld terug acties. Ten tweede ben je daarna volledig klaar en hoef je alleen nog te wachten op je pakket, maar dan kun je wel je huishouden doen of iets anders nuttigs (zoals werken). En ten derde bespaar je gelijk een aantal tientjes in één keer! Ofschoon ik wel kan begrijpen dat je dan even wilt weten wat je dan ontvangt.

Inhoud

Ofschoon de inhoud een beetje kan verschillen van persoon tot persoon, zou het merendeel van de doos de volgende producten moeten bevatten:
– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)
Bovendien zitten er in elke doos wederom meerdere verrassingen. Dat maakt het helemaal een feestje!

Bestellen?

Ben jij al enthousiast geraakt? Wees er dan snel bij. Monsterdozen gaan namelijk als zoete broodjes over de toonbank en voor je het weet heb je er naast gegrepen.
Toch niet helemaal enthousiast over de inhoud (kan ik mij niet indenken), bedenk dan dat de dure decembermaand er weer aan komt. Neem de producten die je niet zelf nuttigt lekker mee naar een feestje als extraatje en kom zo ook nog eens royaal over naar je vrienden, collega’s of familie. En geloof mij, dat doet het ALTIJD goed!

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

  • Ik doe graag mee. Anders kocht ik hem wel eens. Nu zie ik de de winactie en denk ik oh ja deze keer niet aan gedacht. Dus handig mss win ik hem wel. Je weet nooit. Ik heb er nooit klachten over gehad.

  • Ik vind het altijd zo leuk om zo’n verrassingspakket uit te pakken! En een leuke manier om producten te leren kennen hoewel ik wel vaker tegenkom dat ik steeds meer producten niet gebruik en/of lekker vind.

  • Ik vond dat er dit keer wel erg veel ieniemienie pakjes in zaten. Weer veel wicki fruit water, dat we hier niet lekker vinden, jammer. Wachten op de volgende monsterdoos.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics