Thuisleven.com > Eten en drinken > De nieuwe monsterdoos… Die wil jij toch ook? (met winactie)

De nieuwe monsterdoos… Die wil jij toch ook? (met winactie)

Velen weten dat wij van Thuisleven graag op de kleintjes letten. Dit doen we niet alleen omdat we vinden dat het leven al duur genoeg is, maar ook om de bespaarde centjes dan uit te geven aan iets meer luxe elders. De een vindt het een kwestie van waist of time, de ander juist een overlever/moetje. Hoe je het ook wendt of keert de meeste mensen doen dit vooral omdat het gewoon ontzettend cool is om te besparen. Nu kun je je volledig focussen op geld terug acties. Hartstikke leuk, maar laten we heel eerlijk zijn het kost ten eerste een hoop tijd om het juiste artikel te vinden (als het niet uitverkocht is) en toch ook weer een aantal minuten de tijd om het allemaal in te voeren. Toegegeven dat de ene actie makkelijker is dan de andere.

De Monsterdoos

De Monsterdoos is echter besparen vanaf het moment dat je het besteld. Want ten eerste kost het je even tijd om je gegevens in te vullen, maar niet meer dan bij geld terug acties. Ten tweede ben je daarna volledig klaar en hoef je alleen nog te wachten op je pakket, maar dan kun je wel je huishouden doen of iets anders nuttigs (zoals werken). En ten derde bespaar je gelijk een aantal tientjes in één keer! Ofschoon ik wel kan begrijpen dat je dan even wilt weten wat je dan ontvangt.

Ofschoon de inhoud een beetje kan verschillen van persoon tot persoon, zou het merendeel van de doos de volgende producten moeten bevatten:
– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)
Bovendien zitten er in elke doos wederom meerdere verrassingen. Dat maakt het helemaal een feestje!

Ben jij al enthousiast geraakt? Wees er dan snel bij. Monsterdozen gaan namelijk als zoete broodjes over de toonbank en voor je het weet heb je er naast gegrepen.
Toch niet helemaal enthousiast over de inhoud (kan ik mij niet indenken), bedenk dan dat de dure decembermaand er weer aan komt. Neem de producten die je niet zelf nuttigt lekker mee naar een feestje als extraatje en kom zo ook nog eens royaal over naar je vrienden, collega’s of familie. En geloof mij, dat doet het ALTIJD goed!

Monsterdoos is te bestellen op monsterdoos.nl voor 12,95 inclusief porto.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

7 reacties