Thuisleven.com
De Huishoudkalender met daarin 52 Huishoud Hacks
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > De Huishoudkalender met daarin 52 Huishoud Hacks

De Huishoudkalender met daarin 52 Huishoud Hacks

Het huishouden, we ontkomen er niet aan. Althans niet als je géén huishoudelijke hulp in huis hebt en dan nóg moet je af en toe echt een sopje maken.
Hoe fijn is het dan om af en toe wat slimme hacks toe te kunnen passen om dat huishoudelijk werk net wat sneller of gemakkelijker aan te pakken.
Ik ben er zelf geen fan van, van dat huishouden doen. Ik moet ook toegeven dat ik er geen ster in ben en ik ben blij met de hulp van mijn man als hij de ramen weer eens onder handen neemt.

Wat is dat nou, een huishoudkalender?

De huishoudkalender is een stoer, vrij klein kalendertje dat je gemakkelijk op een leuke plek in huis kan zetten. De illustraties zijn simpel en krachtig en misstaan niet in mijn huishouden. Hij staat op een leuke en handige plek op het keukenblok. De kalender heeft 52 handige hacks om je huishouden op orde te krijgen en om die ook netjes te houden. Er staan veel dingen in die ik al wel weet, maar eigenlijk vergat toe te passen. Zoals de schoonmaak azijn hack voor kalk. Ik kan je vertellen, alles waar kalk zat is nu weer een tijd mooi schoon. Het gaf me echt weer een impuls om het huis eens grondig onder handen te nemen.

De Huishoudkalender met daarin 52 Huishoud Hacks

Voor elke week een nieuwe hack op display, althans dat is het idee achter deze kalender. De kalender is zonder datum, dus je kan hem eindeloos blijven gebruiken. je mag per week een blaadje omslaan voor de volgende handige hack.
Maar natuurlijk heb ik meteen alle hacks doorgelezen. Een aantal van de hacks kende ik al wel, maar een aantal ook niet, bijvoorbeeld poetsen met oude panty’s. Ooit van gehoord? Naast poets tips heeft Inez van Eijk opruim tips, bewaar tips, klus tips en heel af en toe een receptje. Heel veelzijdig. Ik heb het met plezier doorgelezen.

Info en waar te koop

Inez van Eijk werkt als schrijfster en publiciste. Ze is vooral bekend geworden door haar boeken over etiquette die ze in de jaren 80 schreef. Ze won in 1993 een Zilveren Griffel voor haar kinderboek ‘Lieve Engerd, de groetjes’.

De huishoud kalender is te koop bij de wereld van Snor voor €14,99. Voor jezelf of misschien voor iemand die net op kamers gaat.

Lees ook:

Hebben jullie nog een schoonmaak routine of een huishoud hack om met ons te delen?

#Voor dit bericht hebben we een recensie exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics