Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Create your stickerbook #sinterklaastip

Create your stickerbook #sinterklaastip

Stickers, welk kind is er nou niet gek op stickers? Heb jij ook een stickerkind in huis of wil je gewoon een leuk en betaalbaar cadeau voor in de zak van Sinterklaas? Lees dan meer over het Create your stickerbook.

Create your Zoo

zelf opplakken

Als voorbeeld laten we jullie de Create your Zoo stickerboek zien. Met behulp van dit stickerboek maken de kinderen helemaal zelf hun eigen dierentuin. In het midden van het boek vindt je de stickervellen vol met dieren, bezoekers, voer, dierenverzorgers e.a. De stickers zijn in verschillende formaten en moeten geplakt worden op een van de vele lege pagina’s. Nou helemaal leeg zijn ze ook weer niet. Op de bladzijden zijn afbeeldingen geplaatst van plekken uit de dierentuin. Maar er is nog geen dier of oppasser te bekennen. Daar moeten de kinderen voor zorgen.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met dit boek. Ze mogen zelf bepalen waar de dieren komen te staan, waar de bezoekers lopen. Lopen ze netjes op het pad of staan ze tussen de leeuwen? Je kind beslist! En dat maakt het leuk. Soms zijn de ideeën heel realistisch, en soms wijken de kinderen er vanaf. Want in welke dierentuin loopt er een krokodil tussen de mensen? Kijk maar eens mee naar de creaties van onze meiden:

De apen klimmen in de bomen, hangen aan de touwen, en lopen zelfs op het pad waar de mensen mogen lopen! Er is ook een gedeelte in deze dierentuin waarbij je het gevoel krijgt dat je onder de zee doorloopt. Op de bovenste foto zie je hoe de bladzijde er leeg uitziet, op de foto eronder zie je dat de eerste zeedieren al geplakt zijn.

Mening

De stickerboeken zijn stevig, niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant. Het boek wordt bij elkaar gehouden door middel van een elastiek. Het formaat is ook een fijn formaat voor de kinderen. En de prijs is heel aantrekkelijk! Er zitten heel veel stickers bij dit boek. Met dit stickerboek heeft je kind gegarandeerd uren en uren sticker- en speelplezier. Het is een supermooi vormgegeven doe boek.

Wij hebben al meerdere van deze stickerboeken in huis. Ze gaan zelfs mee als we op vakantie gaan. Ideaal voor in de auto. Maar ook thuis gaan ze

ook het stickerboek over de boerderij is favoriet bij onze kinderen

er vrolijk mee verder. Wanneer ze het zat zijn wordt het boek aan de kant gelegd, en op een ander tijdstip pakken ze het zo weer op. Het kan voor de kinderen een geblader zijn. Daarom haal ik de stickervellen altijd eruit, zodat ze een poosje op een bladzijde bezig kunnen zijn zonder dat ze na elke sticker weer moeten bladeren. Als je kind moeite heeft met het pakken van de stickers kun je er ook voor kiezen om het stickervel rondom de afbeeldingen te verwijderen. Dan blijven alleen de afbeeldingen op het papier zitten, en kunnen de kinderen de plaatjes er veel sneller en handiger afhalen.

De Create your stickerbook heb je ook in andere thema’s en kun je kopen in de boekwinkel, speelgoedwinkel of online bij lobbes, bol.com e.a. Het loont de moeite om even te googelen waar ze het goedkoopst zijn. De prijzen beginnen vanaf €5,95. Per boek/thema kunnen de prijzen verschillen en per winkel ook.

Ben jij al bekend met deze stickerboeken?

———————————————————————————–
Lees ook: Sinterklaas raamdecoratie DIY

Lees ook: Sinterklaas pannenkoeken

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics