Selecteer een pagina

Chantal~ Hiep hiep hoera..! Bijna iedereen van mijn vriendengroep wordt net als ik 30 dit jaar. Dat is weer een bijzondere mijlpaal en dat vraagt dan ook om speciale cadeautjes. Bij ons in de vriendengroep doen wij eigenlijk nooit aan cadeautjes voor elkaar maar voor deze bijzondere leeftijd maken wij een uitzondering. Zelf ben ik altijd wel van het knutselen. Maar wat maak je nu voor iemand die 30 jaar wordt. Hieronder zal ik een paar leuke ideeën met jullie delen. So cheers to 30 years!

Biertaart.

Voor de mannen was ik er al heel snel uit. Voor sommige mannen maakte ik een bier- taart van blikjes bier.

Zelf maakte ik er een kaartje bij met de tekst:
Verjaardagen zijn net als pilsjes..
Je geniet er meer van
als je niet telt
hoeveel je er hebt gehad..

Wc-rollen taart.

Omdat ik niet elke keer hetzelfde wilde maken om toch een beetje origineel te blijven heb ik voor sommige andere mannen een wc- rollen taart gemaakt. Deze is toevallig gemaakt voor iemand die 50 wordt. Maar dan hebben jullie een idee hoe het eruit ziet.

Hieraan hing ik een label met Schijt aan je leeftijd.

Een Lolly boeket.

Voor de dames wilde ik weer iets anders verzinnen. Zo’n wc- rollen taart vind ik voor mannen wel leuk maar heel erg vrouwelijk vind ik het niet echt en daarom koos ik toch voor wat andere dingetjes. Voor een vriendin van mij maakte ik een lolly-boeket. Ik heb erg leuke reacties gekregen op het boeket. Het klinkt allemaal heel ingewikkeld om te maken. Maar op de foto’s hieronder laat ik jullie zien hoe gemakkelijk het is om zelf te maken. Lolly-boeketten zijn soms ook zo te koop maar dan betaal je al snel weer 10 euro. Terwijl als je zelf een half uurtje knutselt kun je het voor veel goedkoper en dan houd je nog geld over om in een envelop erbij te doen.

Labels.

Ben je zelf niet zo heel erg handig met knutselen dan heb ik nog twee makkelijkere opties staan. Een douchegel met 30 stinks is bijvoorbeeld zo gemaakt. Zelfs als je 2 linkerhanden hebt. Een label kun je zelf knippen, maar je kunt ze tegenwoordig ook heel goedkoop kopen bij bijvoorbeeld Action, Zeeman, Xenos enzovoort. Dan hoef je zelf alleen nog maar de tekst erop te schrijven en met een lintje vast te maken aan het cadeau. Een andere optie voor zowel man als vrouw is dat je een fles drank koopt waar de jarige van houd.

Je hangt er dan zelf een label aan met de tekst Cheers to 30 years.

Antirimpelcrème.

Verder kun je nog altijd als een grapje antirimpelcrème inpakken. Hier kun je dan weer een label aan hangen met de tekst:

Grijze haartjes hier
een nieuwe rimpel daar
je wordt gelukkig
maar 1 keer 30 jaar..!

Deze cadeautjes kun je natuurlijk ook maken als iemand 40, 50 jaar wordt.

Lees ook:

Ben jij ook altijd van de creatieve cadeautjes en wil je dit met ons delen?

Geverifieerd door ExactMetrics