Thuisleven.com
5x leuke housewarming cadeau tips op een rij
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Nieuwe woning > 5x leuke housewarming cadeau tips op een rij

5x leuke housewarming cadeau tips op een rij

Gaat er iemand in jouw omgeving binnenkort samenwonen? Dan is de kans groot dat er een housewarming aan zit te komen. En bij een housewarming hoort eigenlijk wel een cadeautje. Maar wat geef je aan iemand die een housewarming geeft? Houd je het standaard en geef je wat geld of wil je meer uitpakken? Als je graag een leuk en origineler cadeau wilt geven, moet je wat inspiratie op gaan doen. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres, want wij zetten in dit artikel 5 leuke cadeau tips voor een housewarming op een rij!

Bloemen

Het hoort er een beetje bij op een housewarming: bloemen. Hiermee zit je vaak goed, want dit wordt meestal enorm gewaardeerd. Er zijn verschillende soorten bloemen waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het meenemen van een mooi boeket, maar ook droogbloemen zou een goede keuze kunnen zijn. Dit wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet zonder reden. Droogbloemen zijn een stuk langer houdbaar, wat natuurlijk hartstikke fijn is in een nieuw huis!

Wijnglazen

Zijn de personen die gaan samenwonen echte wijnliefhebbers? Dan kunnen zij vast geen genoeg wijnglazen hebben. Dit is dan ook een leuk idee om cadeau te doen. Wijnglazen zijn er in veel verschillende soorten, dus je hoeft niet voor enorm standaard wijnglazen te kiezen. Kies voor bijvoorbeeld wat glazen met net dat beetje extra’s, zodat het toch wat origineler is.

Kookboek

Wat ook leuk kan zijn om te geven bij een housewarming, is een kookboek. Zeker als de personen waar het om draait fan zijn van zelf koken, kan dit een leuk idee zijn. Een kookboek kan in dit geval goed van pas komen, want de kans is groot dat zij het gaan gebruiken. Ga dus eens op zoek naar een tof kookboek, hiermee zit je vast goed.

Barbecue

We blijven even bij het eten, want ook dit kan leuk zijn om te geven: een barbecue. Als de personen waar het om draait hiervan houden, is dit natuurlijk het perfecte idee. Een barbecue gaat in dat geval namelijk zeker van pas komen, dus het is voor de personen om wie het draait fijn om te hebben. Zo kunnen zij hier mooi gebruik van gaan maken in de zomermaanden.

Fotolijstjes

Waar je mensen die gaan samenwonen vaak ook blij mee kunt maken, zijn fotolijstjes. Deze kunnen namelijk ongetwijfeld van pas gaan komen in hun nieuwe huis. Of het nu voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer is: fotolijstjes zijn altijd goed om te hebben. Zo kunnen de personen waar het om draait zelf wat mooie foto’s uitkiezen om deze thuis te plaatsen.

Cadeaus versturen of langsbrengen: als iemand in jouw omgeving gaat samenwonen kan dit een leuk initiatief zijn. Het hoeft dan ook niet direct wat duurs te zijn, het gaat tenslotte om het gebaar. Als jij een housewarming op de planning hebt wordt het dus hoog tijd om zoek te gaan naar een leuk cadeautje. Wellicht kunnen bovenstaande ideeën jou hierbij helpen!

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics