Buurman en Buurman - De windmolen
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Buurman en Buurman – De windmolen

Buurman en Buurman – De windmolen

Goed contact met de buren is heel erg prettig hebben wij in het afgelopen jaar ervaren. Maar het contact zoals Buurman & Buurman dat hebben is toch wel heel erg uniek en lachwekkend! Ik ben dan ook erg benieuwd wat dit komisch duo in Buurman en Buurman – De windmolen gaat beleven. Jij ook?

Buurman en Buurman – De windmolen

Als Buurman de bladeren buiten op een hoop blaast, vliegen er een paar bij zijn buurman naar binnen. Hij gaat erachteraan, maar stapt op de transformator van de trein die Buurman heeft opgezet… stuk. De Buurmannen zouden de Buurmannen niet zijn, als ze dit niet samen oplossen!

Buurman en Buurman - De windmolen

Wat vinden wij ervan?

Toen we de kinderen vertelden dat Buurman en Buurman een nieuw avontuur hebben beleefd waren ze gelijk enthousiast en zaten ze al klaar op de bank met de afstandsbediening. Enigszins teleurgesteld was de oudste toen hij ontdekte dat het geen film maar een boek was. Lezen is namelijk niet meteen zijn favoriete bezigheid op de dag. Toen ik even openlijk door het boek bladerde fleurde hij wel op bij het zien van de korte stukken tekst en de vele illustraties. Al snel werd er een leesvolgorde gemaakt en werd het boek van hand tot hand gegeven en was het weer lachen en brullen geblazen voor jong en oud in dit huis.

Informatie

Buurman en Buurman – De windmolen
Auteur: Tomas Hartman
ISBN: 9789047850069
Uitgever: Big Balloon
Leeftijd: vanaf 0 jaar

Lees ook:

Kijken jullie wel eens Buurman en Buurman?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics