Thuisleven.com
winnen met Boomerang
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Boomerang highlights september 2021

Boomerang highlights september 2021

In de maand september zijn er gloednieuwe afleveringen te zien van Power Players, kun je genieten van de Boomerang Schatkist marathon en van de Tom & Jerry Show.

Tom en Jerry Show

 Lach je stuk met dit letterlijke kat-en-muisspel in de Tom en Jerry Show. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
Kijk vanaf 6 september naar de beste afleveringen van de Tom en Jerry Show, doordeweeks om 16:00 uur bij Boomerang!

Power Players

Axel, een 9-jarige jongen die kan transformeren in een levend actiefiguur, ziet de wereld van verschillende kanten door samen met zijn geweldige speelgoedteam de grootste kleine avonturen te beleven die je je maar voor kunt stellen. Het leven van een speelgoed superheld kent pieken en dalen. Axel heeft bijvoorbeeld een mech-pak, een cool energie zwaard, een ondoordringbaar schild en vele andere krachten die hij zelf nog niet half heeft ontdekt. Actie Axel is sterker, vaardiger en sneller dan Axel in menselijke vorm. Aan de andere kant, is speelgoed Axel 18 centimeter groot, terwijl de rest van de wereld gewoon hetzelfde blijft. Een tuin is opeens een mysterieuze jungle en een zandbak een woestijn! De echte wereld is een stuk ingewikkelder en gevaarlijk vanuit het perspectief van speelgoed!
De nieuwe afleveringen van Power Players zie je vanaf 13 september elke dag om 20:00 uur bij Boomerang!

Boomerang Schatkist marathons

Kijk vanaf 4 september ieder weekend vanaf 12:00 uur naar marathons uit de Boomerang Schatkist! Met afleveringen van Mr Magoo, Grizzy & de Lemmings, Be Cool, Scooby-Doo! en Flap de Hond.

Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. En brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: Boomerangtv.nl

winnen met Boomerang back to school

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics