Thuisleven.com
Boer Boris heeft het heet!
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heet!

In de zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. En dat zullen we de komende dagen merken. De temperaturen liggen namelijk de komende dagen boven de 30ºC. Er is hier zelfs een piek van 36ºC! Extra belangrijk dus om op jezelf en je medemens te letten en heel veel (water) te drinken. Ook Boer Boris heeft het heet!

Boer Boris heeft het heet!

Ook op de boerderij van Boris is het heet! Gelukkig staat het paard in stal en de koeien in de schaduw. Maar die arme schapen. Boer Boris moet iets doen! Met de schapenscheermachine bevrijd Boer Boris de schapen uit hun dikke vacht. Al dat wol is natuurlijk ideaal voor het maken van dikke truien en mutsen. En die komen sneller van pas dan Boris van te voren dacht…

Boer Boris heeft het heet!

Conclusie

De boeken van Boer Boris zijn elke keer weer een feest om te lezen. Heerlijk in rijm en met onwijs leuke illustraties in elkaar gezet. Ook in dit exemplaar is de kleine muis weer te vinden. Kun jij haar vinden op elke pagina?
Grappig detail is het blote meisje dat tussen de schapen in huppelt.

De verhalen van de stoere Boris zijn elke keer behapbaar. Hierdoor valt het boek, ook met kleine kinderen, in één keer uit te lezen. Tevens lenen de boeken zich uitstekend om als prentenboek te bekijken. De illustraties zijn namelijk erg sprekend. Misschien kun je je kindje zelf eens een verhaal erbij laten verzinnen. Leuk en goed voor de woordenschat en jij kunt dan eens luisteren.

Informatie

Boer Boris heeft het heet!
Auteur & illustraties: Ted van Lieshout & Philip Hopman
ISBN:9789025773243
Leeftijd: vanaf 3 jaar (eerder kan ook als voorlees-exemplaar)
Uitgeverij: Gottmer kinderboeken

De prentenboeken over de stoere Boris die zijn eigen boerderij runt zijn immens populair. Er zijn al ruim een kwart miljoen boeken verkocht!

Weet jij hoe ze van wol kleren maken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics