Thuisleven.com
Bobbi op vakantie & Bobbi gaat naar zee
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Bobbi op vakantie & Bobbi gaat naar zee

Bobbi op vakantie & Bobbi gaat naar zee

Dit boekje is erg leuk voor peuters. Het is een omkeerboek, aan een kant staat het verhaal ‘Bobbi op vakantie’ en als je het boekje omdraait het verhaal ‘Bobbi gaat naar zee’. Bobbi gaat op vakantie naar een camping bij de zee, waar hij van alles beleeft. Het boek ‘Bobbi gaat naar zee’ is een korter verhaaltje over wat Bobbi op het strand doet.

Bobbi op vakantie & Bobbi gaat naar zee

Omdat de verhaaltjes op rijm zijn geschreven leest het lekker voor en kun je je kindje actief bij het verhaaltje betrekken door de zinnen af laten maken. De verhaaltjes zijn herkenbaar en sluiten goed aan bij de belevingswereld van peuters. De tekeningen zijn erg leuk en aansprekend, er is veel op te zien.
Kortom: een echte aanrader, net als de vele ander boekjes over Bobbi.

Informatie over het boek

Tekst: Ingeborg Bijlsma
Tekeningen: Monica Maas
ISBN: 9789020684544
Bobbi op vakantie omkeerboek is hier te koop voor €9,99

Omkeerboek Bobbi

Zomers omkeerboek met gratis Bobbi-strandbal In het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels ‘Bobbi gaat naar zee’ en ‘Bobbi op vakantie’ gebundeld. Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal. Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus!

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics