Thuisleven.com
Beurs Eigen Huis schittert met 25e jubileumeditie (winactie).
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Beurs > Beurs Eigen Huis schittert met 25e jubileumeditie

Beurs Eigen Huis schittert met 25e jubileumeditie

Beurs Eigen Huis, het toonaangevende tweejaarlijkse evenement voor (ver)bouwplannen, viert met trots haar 25e jubileumeditie. Al 25 edities lang is de beurs onmisbaar voor iedereen met plannen voor het realiseren van hun droomhuis, met thema’s als bouwen en verbouwen, duurzaamheid en energie, keuken en bad, en interieur en tuin. Om deze mijlpaal te vieren, beloven we een groots spektakel dat de verwachtingen zal overtreffen. Bestel nu je tickets voor Beurs Eigen Huis van 22 tot en met 24 maart 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

Inspirerende gastsprekers en influencers

Deze jubileumeditie verwelkomt een indrukwekkende line-up van bekende gastsprekers en influencers die hun expertise delen. Groene vingers-expert Lodewijk Hoekstra en tuinarchitect Jurgen Smit bespreken de nieuwste trends in tuinontwerp. Greet van Style and Sugar neemt ons mee in de wereld van keukenstyling, terwijl Astrid van Casa Leinweber inzichten deelt in interieurdesign.

Beurs Eigen Huis schittert met 25e jubileumeditie.

Innovatie in badkamer & sanitair

Ontdek dit voorjaar de nieuwste trends op het gebied van badkamer en sanitair. Laat je inspireren door innovatieve producten en ervaar je badkamer in detail met een gedetailleerde 3D-tekening via Virtual Reality. We streven ernaar om bezoekers te inspireren en te informeren, zodat hun badkamerplannen tot leven komen.

Boeklancering ‘Wat de gek ervoor geeft’ door Alex van Keulen

Een bijzondere toevoeging aan deze jubileumeditie is de boeklancering van ‘Wat de gek ervoor geeft’ door Alex van Keulen, makelaar en bekend van Kopen zonder Kijken. Alex geeft gedurende drie dagen tips over het kopen, verkopen en onderhouden van woningen. Zijn boek kan uiteraard ter plekke worden aangeschaft.

Nieuw thema: erfgoed & ambachtplein

Voor het behoud van monumentaal vastgoed introduceren we het Erfgoed & Ambachtplein. Hier bieden we op Beurs Eigen Huis verschillende oplossingen voor erfgoedspecialisten, vakmannen en monumenteneigenaren.

Beurs Eigen Huis schittert met 25e jubileumeditie.

Influencer theater – inspiratie rechtstreeks vanuit de bron

Als kers op de taart introduceren we ons gloednieuwe Influencer Theater, waar bekende influencers inspirerende workshops en lezingen geven. Hier krijgen bezoekers waardevolle inzichten en direct toepasbare ideeën voor hun (ver)bouwprojecten.

Mis de 25e jubileumeditie van Beurs Eigen Huis niet – een ongeëvenaarde ervaring vol inspiratie, innovatie en experts op het gebied van wonen en (ver)bouwen. De beurs vindt plaats van 22 tot en met 24 maart 2024. Reserveer de data alvast in je agenda op realiseerjedroomhuis.nl/tickets.

Over Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is al 25 edities dé plek waar dromen voor het (ver)bouwen van een eigen huis werkelijkheid worden. Met een focus op inspiratie, innovatie en deskundigheid biedt de beurs een unieke ervaring voor iedereen met plannen voor zijn huis.

TIP: Laat je kinderen van 3 tot 13 jaar twee uur lang onder begeleiding knutselen op het knutselplein, zodat jij in alle rust de beurs kunt verkennen.

Win

Thuisleven mag 5 x 2 Beurs Eigen Huis kaartjes verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 10-2-2024.

Lees ook:

Ga jij naar Beurs Eigen Huis?

Foto’s: Beurs Eigen Huis 
#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics