Selecteer een pagina

Als er iets is dat ik heb geleerd tijdens deze pandemie, dan is het wel dat kinderen enorm veel energie hebben. Dat is niet erg, maar omdat wij in de tuin dus niks voor de kinderen hebben staan dan gras en een tuinhuisje, is dat wel lastiger. We merkten dat we zelf ook onze energie niet geheel kwijt konden al fietsten we ’s avonds nog zo’n grote ronde. Dus werd het tijd om eens te kijken voor een oplossing en die vond ik in de BERG Trampoline Champion Inground 330. De Berg trampoline die wij hebben gekozen is de – Black Limited Edition – met Airflow. Waarom? Dat lees je in onze review…

Meer informatie

Als eerste zijn we gaan kijken hoe groot de trampoline maximaal kon zijn, we hebben een redelijke tuin, maar er loopt een pad schuin doorheen. We wilde deze niet verplaatsen. Ook moesten we een groot gat graven en moest dat zand natuurlijk ergens heen. Dus ook een nieuwe border stond op onze to do lijst. Vriendinnetjes van onze kinderen hadden een grote trampoline staan en die heeft geen airflow, waardoor ze hem hoger hebben moeten ingraven omdat hij anders niet genoeg spring had.

Trampoline

De Airflow spingdoeken laten 50% meer lucht door wat voor minder luchweerstand zorgt tijdens het springen. Hierdoor kun je nog lekkerder en hoger springen. Het Airflow springdoek is beschikbaar voor alle Champion en Elite trampolines. De Twinspring veren hebben meer wikkelingen en staat schuin wat voor een optimaal springcomfort zorgt. Dus dat werd hem voor ons.

Favorit of Champion? Er zijn 5 opvallende verschillen tussen de Favorit en de Champion trampoline van BERG. Wat heeft de Champion wel t.o.v. de Favorit?
1) Twinspring veren (veert beter en vergroot je springoppervlak)
2) Airflow springmat (laat meer lucht door voor een betere sprong)
3) Beschermrand dikker 30 mm gevuld t.o.v. 10-20 mm (veiliger, zachter)
4) Extra zwaar frame (gaat daarom langer mee)
5) Garantie; 13 jaar op frame t.o.v. 8 jaar.

Springen (nondeju)

Het had dus wat voeten in de aarde, letterlijk. Maar hij is ingegraven en we hebben hem nu goed getest. Vriendinnetjes zijn langs geweest en komen nu steeds terug om hier te springen. Goed teken dus. De kinderen stonden de eerste ochtend i.p.v. achter een tablet op de trampoline. Ook als ik een pauze wil hebben merk ik dat ik met de kids sta mee te springen. Nog een hele fijne bijkomstigheid ik kan er, als de kinderen even niet op springen, ook heerlijk op liggen. Hoofd op de extra dikke rand, boekje erbij en ik ben tevreden. Dit was voor ons dus absoluut geen miskoop en ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben en de kinderen ook. Ook al mogen ze straks weer naar school toe.

Lees ook:

Hebben jullie nog iets aangepast nu de kinderen zoveel thuis zijn?

Geverifieerd door ExactMetrics