Albert Heijn Overblijvers.
Thuisleven.com > Huishouden > Albert Heijn Overblijvers (review).

Albert Heijn Overblijvers (review).

Jaarlijks wordt er voor miljoenen aan eten verspild bij Albert Heijn. Daarom heeft Albert Heijn iets nieuws: de Albert Heijn Overblijvers. Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en uit het assortiment gaan of een naderende houdbaarheidsdatum hebben. Je kunt ze tegen een extra voordelige prijs meenemen in een eigen tas.

Verschillende soorten Albert Heijn Overblijvers.

Er zijn die soorten pakketten waar je uit kunt kiezen:

 • Verrassing (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
 • Vegetarisch (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
 • Bakkerij (nu €2,95 maar minimaal €8,95 waard)

Doel.

Dankzij de Albert Heijn Overblijvers hoopt Albert Heijn voedselverspilling zo ver mogelijk terug te dringen. Dat is niet alleen leuk tegen voedselverspilling maar ook fantastisch voor je beurs, kijk maar eens naar de originele prijs versus de actie prijs.

Hoe werkt het?

Open de AH app, download hem eerst als je het nog niet hebt. Klik op de Overblijvers tegel in Mijn Albert Heijn. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer een pakket bij jouw favoriete winkel. Je kan ze ophalen op het ophaaltijdstip bij de service balie. Vergeet niet je eigen tas mee te nemen!

Onze ervaring.

Nieuwsgierig als ik was testte ik alle 3 de boxen in één keer uit. Albert Heijn had dit schijnbaar door en heeft alle drie de boxen in een krat verzameld. Hierdoor was het een beetje moeilijk te bepalen wat de Vegetarische Overblijver, de Bakkerij Overblijver en de Verrassing Overblijver was. Hieronder een foto van de complete inhoud en dat gekocht voor maar €12,85.

Albert Heijn Overblijvers.

Al met al vind ik het een heel mooi en gevarieerd pakket. Veel groenten, sla en voor iedereen een lekkere muffin. Ik weet zeker dat we hier vaker gebruik van gaan maken.

Lees ook:

Zou jij een Overblijver kopen en voor welke variant zou jij kiezen?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 • Voor vanavond de eerste overblijvers ( verrassingpakket) gereserveerd. Ik ben erg benieuwd. Zal vanavond schrijven wat de inhoud daar van is. Hebben jullie of andere bloglezers al meerdere pakketten besteld?

  • In mijn verrassingspakket zaten 5 luxe producten. Beker wokgroenten, bakje hummes, kaas twv 4 euro, kokosnootblokjes en kipstukjes. Blij mee!

 • Bij onze buurt Jumbo, worden elke dag de tot 1 dag houdbaarheids produkten in een aparte bak gelegd, je ziet dat steeds meer mensen hier s’morgens een kijkje gaan nemen.

 • Wat een mooie luxe producten zitten erin. Ik ben nog een twijfelaar. Aan de ene kant red je eten, heb je veel voor weinig geld een flinke besparing in het boodschappenbudget. Persoonlijk ben ik erg gehecht aan de vaste producten die ik koop. Ik ga dit zeker een keer uittesten om te kijken of het ook wat voor mij is. Top initiatief van de AH, dat zeker!

  • Het is gewoon een reclame stunt! Ik heb 3x uitprobeert en 3x een aanfluiting ! Ik hoop dat jij meer succes hebt..ik had waardeloze troep in de boxen en ook nog eens opgelicht zo weinig zat in de boxen en dan nog eens de volle prijs in plaats die 35% eraf trekken

 • Ik ben hier erg benieuwd naar, maar grijp tot nu toe telkens mis bij mijn AH. Toch eens kijken of ik een bakkerij-pakket te pakken kan krijgen!

 • Bedankt voor de tip om de AH achterblijvers via de app te kopen. Vaak hele bruikbare gezonde producten. Ikzelf neem vaak een broodpakket bij onze bakker van too good to go. Is wel heel wisselend wat je krijgt en hoeveel. Bij Bakker Bart kreeg ik bv laatst een flink pakket. En we helpen de voedselverspilling tegen te gaan.

 • Brood en vleesproducten kun je invriezen, maar groente niet, en ik ben dus héél benieuwd of deze na een paar dagen nog eetbaar is of alsnog in de kliko belandt!