Thuisleven.com
Zonwering op maat laten maken in de fabriek en zelf installeren.
Thuisleven.com > Woning > Klussen > Zonwering op maat laten maken en zelf installeren

Zonwering op maat laten maken en zelf installeren

Woon je in een woning met veel zonlicht? Wil je je woning beschermen tegen de zon en dat zonder je uitzicht te verpesten? Dan kan zonwering een geweldige uitkomst zijn. Met zonwering op maat kun je je woning op een stijlvolle manier beschermen tegen de zon en bijbehorende hitte. Bovendien kun je er ook voor kiezen om je woning te verduisteren als je het extra donker wilt maken. Daarbij heb je minder last van inkijk en word je privacy ook nog eens beter gewaarborgd.

Zonwering op maat bestellen

De zonwering kopen en op maat laten maken heeft een aantal voordelen. Ten eerste wordt deze op maat gemaakt voor jouw woning. Specifiek voor de ramen en (schuif)deuren van je keuze. Zo ben je er op voorhand zeker van dat de zonwering perfect past.
Ten tweede heb je meer keuze als je zonwering op maat laat maken dan wanneer je kant-en-klare zonwering koopt. Er zijn zoveel verschillende stijlen, materialen en bedieningsmogelijkheden om uit te kiezen. Hierdoor kan je je woning precies de uitstraling en het gebruiksgemak geven die je zelf wilt. Mocht je binnen een Vereniging van Eigenaren wonen dan kan je met gemak binnen de vastgelegde kleurcode blijven.

De installatie

De meeste fabrieken die zonwering op maat maken, bieden ook een installatiedienst aan. Zo kun je ervoor kiezen om de zonwering op maat te laten maken en te laten installeren door een aangesloten installatiebedrijf. Dit is een goede optie als je de zonwering niet zelf kan installeren. Hier hangt wel een prijskaartje aan. Om de kosten te drukken kun je er ook voor kiezen om de zonwering op maat te laten maken in de fabriek en deze vervolgens zelf te installeren. Dit is een goede optie als je een beetje handig bent. Daarbij scheelt het enorm in de kosten. Die besparing zou je direct in meer luxe om kunnen zetten.

Hulp bij installatie

Na het uitkiezen van de soort zonwering en deze door de fabriek zelf op maat te laten maken, word je bestelling geleverd. De service houdt niet op bij de voordeur. Om je verder op weg te helpen met de installatie van je buitenzonwering zijn er verschillende handleidingen en instructievideo’s. Het kan verstandig zijn om deze voorafgaand aan je bestelling te bekijken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan, kan je tijdens een handige hulp inschakelen en ben je ruim op tijd klaar voor de zomer.

Lees ook.

Zou je zelf willen installeren om de kosten te drukken?

Afbeelding van Shutterly Fabulous via Pixabay 

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics