Thuisleven.com
YLONN scheren
Thuisleven.com > Verzorging > Scheren > Zo reken je af met een geïrriteerde huid na het scheren

Zo reken je af met een geïrriteerde huid na het scheren

De meeste vrouwen scheren hun schaamstreek in meer of mindere mate. Velen van ons kennen dan ook wel de ongemakken die daarmee gepaard gaan: rode bultjes, jeuk, wondjes, enzovoorts. Maar wat kun je er tegen doen?

Na de zoveelste ongemakken die ikzelf ervaren heb met het scheren, vond ik het tijd om hulp in te schakelen van YIONN.

YIONN

Dat je soms bepaalde dieptepunten in je leven moet doormaken om een hoogtepunt te bereiken, dat weet Wendy Kers als geen ander. Ze moest een scheiding doorgaan en ze verloor haar baan. Het positieve hieraan was dat ze alle tijd van de wereld had om de scheerirritaties te verhelpen. Het was een lange weg met veel zin en onzin. Maar na gesprekken met dermatologen en huidspecialisten om de oorzaak van de irritatie te begrijpen kwam ze steeds dichterbij haar doel om van die scheerirritaties af te komen. Ruim 2 jaar later stond ze aan de vooravond van een lijn bijzonder mooie producten waar ze enorm trots op mag zijn. Een lijn verzorgingsproducten gebaseerd op de bewezen helende krachten van natuurlijke ingrediënten zoals rozenwater, kamferolie, moerbei, zaad van de zonnebloem, amandel olie en kamille.

YIONN Raka

YIONN Raka is speciaal ontwikkeld voor wanneer je rode bultjes, pijnlijk ingegroeide haartjes en irritante jeuk ervaart na het scheren. De parfumvrije lotion is op basis van rozenwater en verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten zoals wilgenbast en kamfer.

In de eerste 3 weken gebruik je de YIONN Raka elke dag. Dit omdat niet elke haartjes even snel terug groeien. Na die drie weken kun je voor jezelf bekijken wat de juiste frequentie is. Hetzij om de dag, hetzij elke dag, hetzij 2 keer per week…

Omdat YIONN Raka niet aangebracht moet worden direct na het ontharen is het slim om een routine aan te brengen op een vast moment van de dag. Bijvoorbeeld voor het slapengaan. Neem een paar druppels op de hand en breng aan op het probleemgebied. Lekker laten intrekken maar je handen wel even wassen.

YIONN Náinn

Heb je direct na het scheren last van de huid? Breng dan de YIONN Náinn meteen na het scheren aan. Je geschoren huid voelt weer weerbaar, glad en intensief gevoed aan. Lekker toch?

Na het aanbrengen hoef je de aftershave balsem niet af te spoelen. Heb je na een bepaalde tijd toch nog last van ongemakken? Dan kun je zonder schaamte was bijsmeren. Wel zo prettig.

Bij waxen, epileren, harsen op IPL: start 5 dagen voor de behandeling met dagelijks gebruik van YIONN Nainn, en breng na de behandeling nog minimaal 2 dagen dagelijks aan.

 

Mijn ervaring

YIONN scherenAls ik naar mijn huid kijk merk ik dat ik soms maandenlang nergens last van heb en ik mijzelf kan scheren onder de douche zonder verzorgingsproducten. Nul reactie is er dan. Maar er zijn ook tijden, meestal in het najaar en/of de winter, dat ik onwijs veel last heb van irritaties. Met name jeuk. In het verleden werd ik er wel eens zo gek van dat ik mijn hele benen open krabde.
Het fijne van de YIONN producten is natuurlijk dat deze te gebruiken zijn op de momenten dat ik last heb van mijn huid.

Het is natuurlijk altijd even spannend om een nieuw product te proberen. Zeker als dit iets duurder is dan je gewend bent. Toch moet ik zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding altijd wel klopt. Zo zijn goedkopere producten toch vaak iets minder efficiënt en goed dan de duurdere producten.

Na beide producten een heel aantal weken te hebben gebruikt kan ik met oprecht zeggen dat ook nu de prijs- kwaliteitsverhouding helemaal super is. Je hebt maar weinig product nodig en het smeert zich makkelijk uit. Het resultaat is verbluffend en dan is ineens het geld ook niet meer belangrijk.

Ervaar jij wel eens ongemakken tijdens of na het scheren?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics