Thuisleven.com
Geniet van de luxe in je badkamer.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Zo creëer je een luxe badkamer

Zo creëer je een luxe badkamer

Altijd al gedroomd van een luxe badkamer? We geven je geen ongelijk, want de badkamer is een ruimte waar je dagelijks tijd doorbrengt. In eerste instantie is het praktische een uiterst belangrijk criterium, maar heb je de laatste jaren wat kunnen sparen? Dan is een luxueuze badkamer voor iedereen mooi meegenomen. Wie wordt er nu niet blij van een comfortabel bad en een grote inloopdouche, allemaal bediend door de nieuwste (en coolste) technologie? Hier vind je alvast de eerste stappen naar een interieur om jaloers op te zijn.

Verlichting is key

Geen luxe uitstraling zonder verlichting! Denk hier zeker voldoende over na, want de verlichting zal de volledige sfeer van je badkamer bepalen. We gaan er ondertussen vanuit dat je wel een liefhebber bent van luxe, ga daarom voor de nieuwste technologieën. Zo bedien je de verlichting tegenwoordig op een touchscreen waarop je verschillende standen en kleuren kiest. 

Stijlvol met spiegels

Iets wat misschien minder voor de hand liggend is, maar spiegels maken je luxe interieur compleet. Hoe groter de spiegel, hoe meer klasse je badkamer zal uitstralen. Houd je dus zeker niet in bij de keuze hiervan. Daarnaast heb je ze in allerlei vormen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om eens voor een ronde spiegel te gaan, in de plaats van een rechthoekige. Hierboven las je trouwens reeds hoe belangrijk verlichting is. Maak daarom de look van de spiegel volledig door ze af te werken met stijlvol, aanpasbaar licht. Dit kan gaan van felblauw tot warm wit, afhankelijk van je voorkeur.

Trendy met een regendouche

We weten dat een bad enorm veel comfort geeft, én tegelijkertijd veel luxe uitstraalt. We proberen bovendien dan ook allemaal onze drukke work-life balance in evenwicht te houden door tijd te maken voor ontspanning. Maar laten we even eerlijk zijn: hoe vaak nemen we echt de tijd om een lang, warm bad te nemen? Volg daarom de nieuwste trend en kies voor een inloopdouche. Door de juiste douchekop geniet je van een heerlijke, volle waterstraal. Neem het van ons aan, je zal je noodzakelijke me-time hebben, maar ook tijd besparen. 

Tegels doen het halve werk 

Onderschat tot slot zeker het belang van tegels niet voor de uitstraling van je interieur. Geef de douche nog meer een luxe uitstraling door deze te bekleden met de juiste tegels. Hierin heb je enorm veel opties, dus denk op voorhand goed na over de stijl waarvoor je wil gaan. Tip: kies voor groot formaat tegels in natuursteen, hout of marmer. Je zal zien dat ze je badkamerinterieur meteen een extra boost geven! Straalt de douche nog steeds niet voldoende luxe uit volgens jou? Denk dan even na over de ideale douchewand. Een glazen wand met een zwart frame is bijvoorbeeld zeer stijlvol. 

Lees ook:

Geniet jij van veel luxe in je badkamer?

Afbeelding van tonlonkhu via Pixabay 

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics