Thuisleven.com

Zechsallsport® Gel

De decembermaand is weer achter de rug. Ofschoon de meesten uit het zuiden zich aan het voorbereiden zijn op de Carnaval, zal het overgrote deel van Nederland zich al aan het bemoeien zijn met de zomervakantie. Want waar gaan we nu weer heen?
Niet alleen de bestemming is een discussie waard, ook hoe je gaat (vliegtuig, auto, trein, fiets, …) en uiteindelijk wordt er ook nog stilgestaan bij het figuur. Immers die kilo’s die je er in de decembermaand bij gegeten hebt, wil je er toch graag weer af voor de zomerse periode. En zo gaan dan ook de meeste mensen, juist nu, richting de sportzaal. Sportblessures, waarbij spierpijn vaak de meest voorkomende klacht is, vragen om een effectieve behandeling en vooral een snelle verlichting. De producten van Zechsallsport ® op basis van natuurzuivere, pure Magnesium en OptiMSM ® zijn speciaal ontwikkeld om je lichaam na een flinke inspanning te verzorgen, sneller te laten herstellen én te vitaliseren. Maar wat is dat eigenlijk? Lees er meer over in deze blog.

Wat is Zechsallsport?

De producten Zechsallsport zijn allen ontwikkeld op basis van natuurzuivere, pure magnesium met OptiMSM®. Hierdoor is een sneller herstel van de spieren na lichamelijke activiteiten (o.a. sport) gegarandeerd.

Magnesium.

Zoals we wellicht weten speelt magnesium een belangrijke rol in het lichaam. Om precies te zijn speelt magnesium een rol bij meer dan 300 belangrijke functies. Het werkt als een natuurlijke ontspanner voor lijf en leden en helpt bij je concentratie. Ook is magnesium betrokken bij de aanmaak van ATP, het stofje dat ons energie geeft. Bovendien zorgt het ervoor dat je spieren lekker soepel blijven, je botten sterk houdt en dat het ritme van het hart in gang blijft. Stel je eens voor dat magnesium weg valt in je lichaam…

Het natuurlijke magnesium in de collectie van Zechsallsport komt rechtstreeks uit de unieke Zechsteinbron, de meest zuivere
magnesiumbron ter wereld.

OptiMSM ®

OptiMSM ® is de meest zuivere vorm van MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) en is een organische
zwavelverbinding. Deze is in de Zechsallsport lijn verwerkt aangezien het de werking van magnesium versterkt. Tevens staat zwavel op de vierde plaats van mineralen die ons lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft. Het bevordert de aanmaak van kraakbeen en bindweefsel en is essentieel voor gezonde pezen en gewrichten. Ook heel fijn om te weten is dat MSM een bekende ontstekingsremmer is. Ideaal dus voor mensen die snel last hebben van ontstekingen.

Zechsallsport ® Gel, Pure Magnesium Power in een tube!

Een prettige 100 ml tube, perfect in de sporttas, met Zechsallsport gel is dan ook ondenkbaar. De frisse gel-formule wordt snel door de huid opgenomen. Het ontspant, verwijdert melkzuur uit de spieren en bevordert het herstel na lichamelijke inspanningen. Krijg je last van spierkrampen? Ook dan kun je de gel met gemak opbrengen. Het is dan ook niet voor niets een unieke gel die door diverse topsporters wordt gebruikt. Naast de 100 ml tube voor in de sporttas is er ook een 500 ml flacon met een handig pompje voor grootverbruikers, professionals en sportverzorgers. Je gebruikt deze gel om je spieren soepel te houden, om kramp te voorkomen en om blessures
te behandelen.

Mijn ervaring.

Het veelbelovend product van Zechzallsport heb ik in de afgelopen weken veelvuldig gebruikt. Wat mij opvalt is de souplesse waarmee je de gel uitsmeert over je lichaam. Het trekt snel op in de huid en laat daarna geen vieze waas of iets achter. Omdat ik blessure gevoelig ben gebruik ik de gel dunnetjes voor het sporten en nadat ik mij gedoucht heb smeer ik de gel nog eens uit over de blessure gevoelige plekken (in mijn geval schouders en kuiten). Ik merk sindsdien dat de spierpijn minder lang aanhoud, of zelfs helemaal niet op komt dagen. Qua geur valt er misschien wel iets te verbeteren, maar dat het echt stinkt kan ik niet zeggen.
In elk geval heb ik al een ding op mijn verlanglijstje staan: de Flakes voor in bad.

Extra Gebruikstips:

  • Rusteloze benen? De Zechsallsport ® Gel kalmeert ze en brengt de rust er snel weer in.

  • Moeite met inslapen of doorslapen? De Zechsallsport ® Flakes zijn ook voor niet-sporters een weldadige manier om je lichaam en geest heerlijk tot rust te laten komen in een ontspannend wellness ligbad tijdens gure najaars- of winterdagen, óf om de slaap te bevorderen in de vorm van een kalmerend voetenbad.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie.

De Zechsallsport ® producten worden op de markt gebracht door Zechsal B.V. uit Veendam. De producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.zechsal.nl. De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse therapeuten.
Advies verkoopprijzen:
 Zechsallsport Gel € 14,75/100 ml en € 44,75/500 ml
 Zechsallsport Flakes € 17,75/1 kg met 100g OptiMSM ®
Voor meer informatie is er de website: www.zechsal.eu

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Magnesium is voor mij erg belangrijk. Ik slik dagelijks magnesiumtabletten omdat ik anders last krijg van spierkramp dankzij de MS. Het typische is dat als ik ze weg laat ik na een paar dagen spierkrampen krijg, vooral in de nachten en standaard om 2.00 uur, precies.. Hoe raar is dat?

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics