Zalm-wraps en Komkommer-wraps.

Zalm-wraps en Komkommer-wraps

Met slechts 5 ingrediënten heb je 2 verschillende wraps in een handomdraai gemaakt. De Zalm-wraps en Komkommer-wraps zijn een ware traktatie op feesten of als lekker hapje in de middag/avond. In dit artikel laat ik je zien watje ervoor nodig hebt en hoe je ze moet maken.

Ingrediënten Zalm-wraps en Komkommer-wraps

  • 4 grote wraps
  • 250 gram roomkaas met bieslook
  • 1 komkommer
  • rucola sla
  • 200 gram gerookte zalm
Zalm-wraps en Komkommer-wraps.

Bereidingswijze

Was de komkommer goed. Neem nu een kaasschaaf en schaaf in lange slierten de komkommer over de lengte af.
Leg een wrap op een snijplank en besmeer hem voor twee-derde met roomkaas met bieslook. Let hierbij op dat de roomkaas met bieslook genoeg is voor 4 wraps. Leg vervolgens een sla bed over de roomkaas. Dit is nu de basis voor beide wraps.

De zalm-wraps maak je af door 100 gram zalm per wrap op de sla te leggen. En de Komkommer-wraps maak je af door komkommerslierten over de sla te leggen.

Daarna rol je de wraps stevig op, te beginnen aan de kant met het bouwwerkje van roomkaas, sla en komkommer of zalm. Prik daarna verschillende prikkers in de wrap op en snijd met een scherp mes tussen de prikkers door om er hapjes van te maken. Leg de wrap hapjes op een bord en ze zijn klaar om geserveerd te worden.

Lees ook:

Welk hapje eet jij graag op een feestje?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics