Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Muziek films > Yesterday, nu uit op Blu ray en DVD

Yesterday, nu uit op Blu ray en DVD

Na laatst de film Rocketman te hebben gekeken kon natuurlijk Yesterday niet uitblijven. Yesterday is alleen heel anders opgezet en echt niet biografisch maar geheel fictief. Wat ook wel weer zijn charme heeft en natuurlijk is de film doorspekt met The Beatles beste nummers. Nu alleen die film over Queen nog bekijken.

Het verhaal

Gisteren was Jack Malik (gespeeld door Himesh Patel) nog een onbekende en onsuccesvolle singer songwriter. Met een hecht clubje vrienden en fans probeert hij het tot de grote zalen en festivals door te dringen. Na een stroomstoring en ongeluk is hij de enige die zich nog de nummers van the Beatles kan herinneren. Zijn manager Ellie gelooft in hem en als het grote succes toeslaat door de nummers te presenteren als eigen werk moet hij kiezen tussen roem en faam of de liefde.

Wat vonden we van Yesterday

Een heerlijke feelgood movie die zorgt voor een avondje Beatles nummers luisteren. Ook leuk natuurlijk voor de echte Ed Sheeran fans want hij heeft een behoorlijke bijrol in deze film. Himesh Patel, is bekend van EastEnders in de rol van Tamwar Masood. Hij begon in die serie in 2007 als 17 jarige en speelde erin tot 2016. Ik denk dat na Yesterday zijn carrière nog wel verder zal groeien.  Hij zet zeer goed een met zijn geweten worstelende performer neer. Lekker onbehouwen en naïef karakter dat heel graag wil en alles probeert.

Niet zo’n Beatles fan? Niet erg want deze Jack Malik geeft er zijn eigen draai aan en brengt de nummers op geheel eigen manier. Het wordt ook leuk weer gegeven hoe hij zijn hersenen pijnigt om de nummers netjes op papier te krijgen, de inspiratie haalt hij overal vandaan. Natuurlijk moet hij wel de plekken die bezongen worden bezoeken om precies de tekst te krijgen zoals hij hoort. Ik heb geen favoriet nummer van the Beatles, maar wel veel Yellow submarine vroeger op school moeten zingen dus alleen die tekst ken ik nog redelijk goed.

Wat is jullie favoriete Beatles nummer?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar toegezonden gekregen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics