Thuisleven.com
Thuisleven.com > Persoonlijk > World Vegan Day. Doe jij hieraan mee?

World Vegan Day. Doe jij hieraan mee?

Op 1 november vieren we ‘World Vegan Day’. Weg met dat stoffige imago, vegan is hip en echt overal aanwezig. Speciaal voor World Vegan Day delen we met jullie 4 activiteiten die helemaal vegan proof zijn!

KIES VOOR EEN VEGAN MANICURE

Alle producten van FABY zijn 10 free, cruelty free én 100% vegan, met andere woorden de producten bevatten geen dierlijke ingrediënten. Verwen jezelf, kies voor een spa manicure en geef je nagels een leuk kleurtje!

LEG JE SMAAKPAPILLEN IN DE WATTEN

World Vegan Day is het moment om te kiezen voor een menu boordevol groenten en fruit. Kies voor een heerlijk ontbijtje op bed of maak een heus diner met verrassende vegan recepten.

MAAK ER EEN LEUKE FILMAVOND VAN

Zet die (vegan) popcorn alvast klaar want het is tijd voor een filmavond. Een vrolijke dierenfilm zoals Nemo, Happy Feet of The Lion King geven je meteen een goed gevoel!

SPENDEER TIJD MET JE HUISDIER

Ook onze huisdieren verdienen wat extra aandacht tijdens World Vegan Day. Geef je hond, kat of konijn dus een stevige knuffel!

20% korting op de FABY webshop

Tijdens World Vegan Day geniet je van 20% korting op de FABY webshop met de kortingscodeWORLDVEGANDAY. Ontdek nu alle vegan producten via www.fabyshop.be.

Wat is Veganisme?

Veganisme is een levenswijze waarin gestreefd wordt naar het vermijden van het gebruik van dierlijke producten. Als zodanig gelden ten eerste delen van het dierenlichaam of producten die daarvan vervaardigd zijn (zoals vlees, gelatine, leer, bont en wol) en ten tweede door dieren voortgebrachte producten, zoals zuivel en honing. Vaak worden alternatieven gevonden in het gebruik van plantaardige voedingsmiddelen en materialen. De meeste veganisten keuren ook exploitatie van dieren en wreedheid jegens dieren af, zoals het vasthouden van dieren voor vermaak of ter gebruik als proefdier. (bron: wikipedia)

P.s.: kijk voor meer vega artikelen eens hier.

Heb jij een Vegan leefstijl en zou je hier meer van terug willen zien op Thuisleven?

//persbericht

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik heb zelf geen Vegan leefstijl maar ik weet wel zeker dat er volgers zijn die er graag meer van willen weten.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics