Speelgoed van het jaar verkiezing
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Wat wordt het Speelgoed van het Jaar 2020?

Wat wordt het Speelgoed van het Jaar 2020?

Tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd. Door een stem uit te brengen, bepaal jij mee wie de winnaars per categorie van het jaar 2020 worden én maak je zelf kans op een van de genomineerde artikelen. Op 4 november worden de winnaars van de verkiezing bekend gemaakt.

Speelgoed van het jaar 2020

Op de website is alle informatie over het genomineerde speelgoed. De spellen zijn per leeftijdscategorie te vinden. Bovendien is elk artikel door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een pedagogische toelichting. Want spelen is niet alleen heel leuk maar ook leerzaam!

Stem ook via Speelgoedvanhetjaar.nl. En wie weet wordt jouw favoriete speelgoed of spel gekozen tot het Speelgoed van het jaar 2020! Lees meer over Winnaars verkiezing speelgoed 2019

Speelgoed van het jaar 2020

Stemperiode start nu!
(9 september 2020 om 15:00)

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics