Thuisleven.com > Kinderen > Wat wordt het Speelgoed van het Jaar 2020?

Wat wordt het Speelgoed van het Jaar 2020?

Tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd. Door een stem uit te brengen, bepaal jij mee wie de winnaars per categorie van het Speelgoed van het jaar 2020 worden én maak je zelf kans op een van de genomineerde artikelen. Op 4 november worden de winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend gemaakt.

Speelgoed van het jaar

Op de website is alle informatie over het genomineerde speelgoed en de spellen per leeftijdscategorie te vinden. Bovendien is elk artikel door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een pedagogische toelichting, want spelen is niet alleen heel leuk maar ook leerzaam!

Stem ook via www.speelgoedvanhetjaar.nl en wie weet wordt jouw favoriete speelgoed of spel gekozen tot het Speelgoed van het jaar 2020!

Stemperiode start nu!
(9 september om 15:00)

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

4 reacties