Thuisleven.com
Klok Waspoeder Wit winnen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Klok waspoeder ideaal voor wasjes op hogere temperaturen

Klok waspoeder ideaal voor wasjes op hogere temperaturen

Klok Waspoeder Wit is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Doe ook af en toe een kookwas om ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken grondig te reinigen.

Waspoeder Wit

Behalve handenwassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder Wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60°C wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Klok Waspoeder Wit winnen

Ingebouwde waterontharder bij Klok

Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan, dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daarop staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder Wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Informatie

Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via Klok-eco.nl.
Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten), XXL-verpakking 74 wasbeurten € 21,99.

Lees ook:

Ben jij al bekend met de witte waspoeder van Klok?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

83 reacties

 • Ben erg benieuwd naar de producten van Klok, zou deze waspoeder graag willen uit willen proberen op de was. Groetjes Anneliese

 • Klok wasmiddel ken ik nog niet, ik was de Witte was op 60 graden en doe er altijd een scheutje azijn bij zou graag eens uitproberen hoe de was schoon wordt met klok wasmiddel

 • Wat handig, zo’n grote doos! Ik ben steeds meer aan het overgaan op poeder in plaats van vloeibaar. Heb het idee dat de was er ook schoner van wordt en het beter is voor de wasmachine. Ons huidige kleine doosje Klok is bijna leeg, dus dit zou wel een mooi cadeau zijn 🙂

 • Ik heb dit merk zelf nog nooit gebruikt, maar ik ben erg benieuwd of het net zo schoon en fris wast als mijn huidige waspoeder. De grootverpakking spreekt mij erg aan; er gaat meeeeeer dan genoeg doorheen hier!

 • Ik doe graag mee voor het parfumvrije wasmiddel.
  Mijn dochter heeft een gevoelige huid dus deze kunnen we zeker gebruiken.

 • Deze grootverpakking is geen overbodige luxe in ons huishouden… de kinderen houden geen dag (wat zeg ik… geen uur ) hun kleding schoon, dus er worden hier heel wat wasjes gedraaid!

 • Ik doe erg graag mee, zou het graag willen proberen.
  Ben erg benieuwd om het te gebruiken voor de was.
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Ik lees hierboven dat ik het wel aardig goed doe. Klok ken ik wel van naam maar heb het nog nooit geprobeerd. Een mooie manier om eens kennis te maken, dus ik doe mee!

 • Jaaa dat komt hier wel van pas met drie Kids die alledrie houden van heerlijk buitenspelen met als gevolg veel vieze kleding. Dus kom maar op met de waspoeder

 • Een schone was, een schoon huis… Zo voelt dat bij mij als de was weer heerlijk stralend schoon aan de lijn hangt! Met Klok kan dat niet misgaan!

 • Ik maak heel graag kans. Met de hoeveelheid wassen die er doorheen gaan(zeker nu net zindelijk periode oudste dochter & jongste zoontje alles zelf doen , leuk met eten). Hier is altijd alles wat op 60kan en overleeft op60 gewassen ivm huisstofmijt. Dus beddengoed. Ondergoed. Handdoeken thee doeken slabben gaat erin . Ook kleine kussens en dekens vd bank zolang ze het overleven . En knuffels vd kids. Een xxl variant zal dankzij zijn formaat iets langer mee gaan. Ik heb laatst voor het eerst met klok wit vloeibaar gewassen en dit bevalt goed
  Ga zo even reageren nog bij picnic en nog iets leuks zoeken

 • Grote wasjes, kleine wasjes ik draai ze allemaal. Maar lekker schoon zijn is in 2021 toch een heel verhaal. Extra kleding steeds in de mand voor een flink hete was. Dus een heerlijk groot pak Klok komt zeker goed van pas! Alle nare tja “fragmenten” verdwijnen dan wellicht. Dat geeft een veilig gevoel helemaal voor de maskers op je gezicht. Wil je graag zeker weten dat alles super clean and safe is. Want je moet er toch niet aan denken dat er kans op besmetting is…. ! Wat is het een vreselijke ziekte en onzekere tijd . Maar goed met ontsmettingsmiddel en een 60 graden draait hopelijk deze meid. Nog steeds mee gelukkig, hoop dat eigenlijk iedereen. Door deze afschuwelijke pandemie heen. Zal kunnen komen en een beter jaar zal hebben oh zo belangrijk. Is een prima gezondheid, wat ben je dan rijk!!!

 • Dit klinkt ontzettenddd goed!!! Ecologisch verantwoord èn HUIDVRIENDELIJK! Ik heb zelf namelijk een erg gevoelige huid, dus ik ben erg benieuwd naar dit Klok waspoeder!! Ook ideaal dat er een ingebouwde waterontharder ingebouwd zit evenals dat dit waspoeder Bacteriëndodend!!! is! Dit geeft me een fris en schoon gevoel! Ik loot dollgraagg mee! en duimen en duimen!!!

 • He, daar maak ik graag kans op! Ik begreep laatst dat poeder ook beter is voor het milieu, dus daar doe ik dan graag mijn was mee!

 • Was nu wel meer op 60 als hygiene en ook omdat ik heb gehoord dat het beter voor de wasmachine is. Mijn dochter en man hebben last van exceem en nu met extra handen wassen wordt dat niet beter. Lees ook dat dit beter is voor huid dus doe graag mee

 • Om op deze manier kennis te maken met Klok, lijkt mij een mooie manier.
  Ik moet bekennen dat ik het nog nooit gekocht heb.

 • WOH wat een super fijne prijs is dit om te winnen, en dan ook nog zo grote verpakking van XXL. Daarmee kunnen we heel wat wasjes heerlijk fris en schoon wassen en ook nog eens ecologisch verantwoord en niet onbelangrijk huidvriendelijk. Ik doe er super graag voor mee voor heel wat frisse schone was!!

 • Een frisse start van het nieuwe jaar, en met een schone witte lei / was beginnen.
  Letterlijk en figuurlijk, ik zou deze Klokwasmiddel XXL dan ook graag willen hebben!

 • Ik ken het Klokwasmiddel van vroeger en zou graag meedoen om het weer eens te gebruiken.
  Ik was witte lakens, kussenslopen, theedoeken, keukendoekjes en ondergoed altijd op 95 graden en de rest zoals sokken, pyjama’s , handdoeken , enz. op 60 graden.
  De kleding was ik op 30 of 40 graden naar gelang op het label staat.
  Ben heel benieuwd naar dit wasmiddel.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 • Wat een fijne prijs! Net als in elk gezin hebben we altijd wel wasgoed liggen! De extra hygiene vind ik zeker fijn met de kleding van mijn jongste zoon, die vaak overal op en in zit. Ik doe heel graag mee

 • Dat komt ieder weekend goed van pas, dan gaan onze kleine wasjes, grote wasjes in de wasmachine! Laat maar lekker draaien

 • Wij wensen enorm veel thuis; mijn man heeft een eigen fysio praktijk en dus zijn er veel handdoeken en lakens die de was ingaan. Klok waspoeder wit zouden wij beste willen testen.

 • Klok zou Je moet een gebruiken,
  daar gaat je was lekker van ruiken.

  Ook houdt het rekening met het milieu,
  andere wasmiddelen doen dit niet dat is erg sneu.

  Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd,
  Maar oud gedaan Jong geleerd.

  Graag maak ik kans op dit product van klok,
  En was ik hiermee straks mijn trui, broek en sok.

  Als laatste wil ik iedereen succes wensen het beste wensen,
  En een hele fijne dag lieve mensen.

 • Ik ben nog niet bekend met Klok waspoeder, Ik gebruik altijd wel Klok afwasmiddel. Handdoeken en beddengoed was ik altijd op 60 graden, kleding op 40 tenzij het heel kwetsbaar is.

 • Ideaal en dan ook nog eens een Klok mega verpakking! Dat komt goed van pas na onze gezinsuitbreiding want we wassen wat af!

 • Klok is een ideaal waspoeder waar ik 100 % achter sta, omdat die geen parfum en kleurstoffen bevat waar ik allergisch voor ben, dus ik zou mij enorm vereerd voelen ermee!

 • Ik doe sowieso 1 handdoeken was op 60 graden in de week. En elke twee weken nog een 95 graden was met schoonmaakdoekjes. Daar gooi ik nu ook de handdoeken bij die we in de bijkeuken gebruiken om bij binnenkomst onze handen te wassen. Even lekker goed uitkoken. Sinds kort heb ik een wasmachine die zelf de wasmiddel dosseert, heel handig, maar hier zit alleen de wasmiddel voor donkere was in. Voor de witte en bonte was lijkt deze Klok wasmiddel me ideaal

 • Week altijd alles voor dat ben ik zo gewend.Maar kennis maken met Klok lijkt me super wie weet ga ik helemaal om en wordt klok ook mijn wasmiddel Doe dus graag mee

 • Owwww we wassen ons hier suf met een groot gezin klok word hier al jaren gebruikt omdat het een super fijn wasmiddel is ik doe daarom heel erg graag mee

 • Mondkapjes wassen op 60 graden. Maar daarnaast ook de handdoeken, beddengoed e.d. Ben erg benieuwd naar dit product. En hopelijk ook allergievrij.

 • Zou wel fijn zijn. Gebruik alleen nog maar Klok. Met een paar andere (fijn)wasmiddelen lubberende jurkjes gekregen.

 • Wat een super gave actie!! Ik doe graag mee om kans te maken
  Ik ben soms niet zo handig en dan gooi ik nog wel eens koffie of thee over mezelf heen of ik ga zonder erover na te denken bij het konijn op de grond zitten waardoor mijn broek weer vies is en ik alles weer kan wassen.
  Klok heb ik nog nooit geprobeerd, dus dit zou een mooie mogelijk zijn om dat eens te testen

 • Tof! Ik doe graag mee. De witte was doe ik 1x per maand op 90 om de machine schoon te houden. En ik vind het gewoon lekker fris.

  Handdoeken, theedoeken en vaatdoeken op 60. Beddengoed af en toe 60. Kleding 40. 30 wasjes hou ik niet van. Dan doe ik liever 60 of 40 programma kort. Scheelt ruim een uur.

  Ik ben ouderwets denk ik haha. Ik ken Klok nog helemaal niet dus ik ben benieuwd :-).

 • Klok… vroeger (..) een veel gebruikt merk.
  Ik zou het graag ‘opnieuw’ uitproberen..
  Nu doe ik steeds azijn bij mijn wasmiddel (om vetluis tegen te gaan).
  Misschien dat een laken-wasbeurt met Klok zomaar textiel en machine schoon wast.

 • Ik was al een hele tijd op een hogere temperatuur. Vooral mijn witte was. Ondergoed, lakens, slopen, handdoeken/badhanddoeken en theedoeken. Liefst op 90 graden. Mijn was wordt schoner. Sinds ik warmer was stinkt mijn machine ook niet meer. Ik kijk wel altijd naar het waslabel, want wil mijn was wel op de juiste temperatuur wassen, zodat ik mijn was niet laat krimpen.

 • Voor de witte was gebruik ik altijd waspoeder. Ik heb het idee dat die witte was op 60 graden dan ook schoner is als met een vloeibaar wasmiddel. Voor de bonte was gebruik ik altijd vloeibaar wasmiddel. Ik ben benieuwd naar de Klok waspoeders voor de bonte was en hoe schoon mijn witte was word. Ik probeer het graag uit!

 • De wasmand is bij ons thuis altijd vol dus draait de machine “Round the Klok.
  Dus ben ik benieuwd naar de producten van Klok
  Voor het wassen van witte was,trui,spijkerbroek en de nodige sok.
  Vandaar dat ik hoop op gratis wassen.
  Gaan jullie me straks verrassen?

 • Bijna alle textiel dat rechtstreeks huidcontact maakt, van washandjes, vaatdoekjes, ondergoed tot dekbedhoezen gaat bij mij in de 60 graden was, dat deed ik ook al voordat corona er was! Hygiëne is een groot goed, maar…. alles moet er bovendien lekker schoon en fris uitzien! Daarom zou ik graag de Klok XXL proberen, want er valt ook voor dit huishouden natuurlijk altijd wat te leren!

 • Wow, heel graag zeg!! Ik kamp momenteel enorm met allergieën enmijn huidziekte speelt op. Musschien dat Klok me hiermee kan helpen.

 • Ik was sowieso altijd de hand-, vaat- en theedoeken op 60 graden, los van corona. Idem voor onderbroeken en sokken. Kleding op 40 graden, ook als op het label staat dat 30 graden de norm is.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics