Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Vet gamegeluid zonder overlast met de RIG 300HX

Vet gamegeluid zonder overlast met de RIG 300HX

Het is een probleem waar veel gamers tegenaan lopen. Gebrekkig geluid van hun computer. Maar het is ook een probleem waar veel medebewoners van gamers wel eens tegenaan lopen. Geluidsoverlast. Onze oudste zoon vond hier een mooie oplossing voor.

“Toen ik speakers gebruikte voor het geluid van mijn computer en voor bijvoorbeeld muziek, bleek dat mijn papa, mama, broertje en mijn twee zusjes last hadden van mij. Dus heb ik via mijn moeder de Rig 300HX te review gekregen. Want dan kan ik gewoon muziek luisteren zonder dat ze last van mij hebben.”

Een super fijne koptelefoon

“De RIG 300HX bestaat uit: een microfoon, een kabel en twee koptelefoonpads en een hoofdband. De twee koptelefoonpads kun je in drie standen bevestigen aan de hoofdband.(van boven naar onder). bovenste stand= voor een klein hoofd. middelste stand=normale stand. laagste stand=voor een groter hoofd. De kwaliteit van het geluid is perfect. Diepe geluiden komen sterk over. Bijvoorbeeld, schieten in Fortnite klinkt heel echt. Terwijl muziek mooi helder klinkt. De koptelefoon zit comfortabel. De koptelefoonpads zijn lekker zacht, waardoor je hem met gemak lang kunt dragen. Hij is heel gemakkelijk in het gebruik. Je moet de kabel in de pc, Xbox one of PS4 steken, en dan staat hij automatisch aan. Geen batterijen of installatie nodig. In de kabel zit een klein knopje waarmee je de microfoon uit- en aanzetten kunt zetten. En met een schuifje kun je het volume regelen. Lekker makkelijk dus. Maar het aller handigste vind ik dat de koptelefoonpads open zijn, waardoor ik, als ik game mijn vader of iemand anders toch kan horen. Ook handig als ik geroepen word voor het eten.”

Essentiële game-uitrusting

“Ik vind deze koptelefoon veel fijner dan de oude PC-speakers die ik op mijn bureau had staan. Nu heb ik top gamegeluid, meer ruimte op mijn bureau en kan ik mijn GSM opladen omdat ik een extra stopcontact over heb. Essentiele game-uitrusting dus. De RIG 300HX is te gebruiken bij: Xbox one, PS4 en pc en is verkrijgbaar bij Bol.com voor €39,99.”

van Daan de Jong (14).

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics