Thuisleven.com
Vera gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleves
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Series > Vera gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleves

Vera gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleves

Hoofdinspecteur Vera wordt gespeeld door Brenda Blethyn (Golden Globe en BAFTA-Award winnares). Ze werkt samen met Aiden Healy (Kenny Doughty) die in dit seizoen nieuw is. Samen met de jonge brigadier gaat Vera op pad in haar Landrover. Deze serie is gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleeves.

Vera, seizoen 5

Vera is een bijzondere hoofdinspecteur die op haar eigen, eigenzinnige wijze, de zaken tot een oplossing probeert te brengen. Ze is dapper, een beetje stug en helemaal zichzelf.

Op de dvd staan 4 afleveringen van elk 90 minuten, Engels gesproken en Nederlands ondertiteld:
– Chanhging Tides- gaat over een mysterieuze brand op een camping aan de kust. Het is een mooie aflevering met een verrassende draai!;
– Old Wounds- Hier werkt Vera met haar team aan een 30 jaar oude zaak die misschien wel met de mijnstakingen hebben te maken;
– Muddy Waters- er wordt een dode jongen gevonden in een mestput van een boerderij, is het moord?;
– Shadow in the sky- Een raadselachtige dood van een zeer geliefde vader.

Mijn mening over de misdaadserie

De serie is erg mooi gemaakt, je zit bij de eerste minuten al helemaal in de aflevering! Vera is een leuke detective om te volgen. Ze maakt verrassende scherpe opmerkingen. Ook haar uiterlijk is niet van een standaard inspecteur. Ze draagt haar hoedje trouw en draagt vaak een lange jas/mantel. Mijn algehele indruk is dat als je van een goede in elkaar gezette misdaadserie houdt dat je dit zeker moet kijken. Het is mooi verfilmd en zit een goed verhaal in! ik zat zo in het verhaal, dat ik niet kon wachten op de uitkomst, die soms echt verrassend is.  Ik vind dit zeker een aanrader!

  • Engels
  • Dvd
  • 2 disks
  • 4×90 minuten

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics