Selecteer een pagina

Op zoek naar een vakantiepark voor de krokusvakantie? Dan is recreatiepark de Leistert zeker een aanrader! Dit park ligt in Limburg en biedt bungalows, kampeermogelijkheden, maar ook glamping (luxe kamperen). Er is dus voor ieder wat wils. Je kunt er genieten van de rust en de natuur, maar er is ook voldoende te doen voor de kids. Bovendien is het park zeer gunstig gelegen, want je bent zo in Maastricht, Valkenburg of Heerlen. Kortom, recreatiepark de Leistert is een perfecte keuze voor een ontspannen krokusvakantie!

Vakantiepark gezocht voor de krokusvakantie?

Oh wat heerlijk. Het voorjaar dient zich aan en wat is er dan lekkerder om er alvast op uit te trekken? Neem alvast een voorproefje op de zomervakantie en beleef een fijne tijd samen met je gezin of vriendengroep. Dat pakt niemand meer van je af. Wat tips voor het bezoek aan een vakantiepark in de krokusvakantie zijn.

1. Boek een cabin of bungalow

Het kan nog best fris en vochtig zijn in de vroege ochtend en de late avond. Mocht je met zijn tweetjes zijn dan is een Cabin van harte aan te bevelen, lekker knus. De bungalows zijn aan te passen op je reisgezelschap van 4 tot wel 18 personen. Daarbij is er de keuze uit vele voorzieningen. Zelfs voor een ideale ligging kan je je voorkeur aanvinken.

Luchtfoto van vakantiepark De Lesitert met verschillende bungalows.
Op deze luchtfoto zie je de verschillende soorten bungalows.

2. Wat wil je doen?

Neem zeker leuke spelletjes mee om je tussen de uitstapjes in je huisje mee te vermaken. Al zal je de kinderen nauwelijks zien, want ook in het voorjaar biedt vakantiepark De Leistert al een uitgebreid recreatieprogramma aan. Daarbij is er op het terrein van het vakantiepark genoeg te beleven. Een gedeelte is overdekt zoals de Speeljungle, het Plaza en het subtropisch zwembad natuurlijk. Al ben je dan wel gegarandeerd van een nat pak.

Indoor speeltuin in het Plaza van de Leistert.
Eén van de vele overdekte speelplekken.

3. Neem goede schoenen mee!

Nog een laatste tip is neem goed schoeisel mee. Je zal veel kilometers over het terrein en in de nabije omgeving maken. Er is zoveel te ondernemen dat je niet door blaren wil laten hinderen. En dat geldt zeker voor de kinderen want die zullen ogen te kort komen. Wat zullen ze lekker slapen…!

Glamping gezocht in Limburg!

Dan zijn er altijd mensen die tijdens hun vakantie liever het echte buitenleven willen ervaren. Geen huisje voor hen. Maar helemaal terug naar de basis is ook weer zo wat. Ga dan glamperen! Glamorous kamperen met een eigen vlonder voor je tent en je eigen sanitair. Maar dat niet alleen ook een infrarood sauna behoort tot de mogelijkheden. Onderzoek hier de mogelijkheden voor glamping limburg en omstreken.

Lees ook:

Ben jij Team Bungalow of Team Glamping?

Bron afbeeldingen: Recreatiepark de Leistert

Geverifieerd door ExactMetrics