Selecteer een pagina

Als juf zijnde volgde ik met enige regelmaat de blog van Juf Maike. Op deze site deed ik mee een winactie. Je kon namelijk een Healthbox winnen. Ik was toen net gestopt met werken. Het werken in het onderwijs kon in niet meer goed combineren met mijn gezinnetje met twee jonge kinderen vanwege de hoge werkdruk.
Ik reageerde op deze winactie dat ik wel een opkikkertje zou kunnen gebruiken omdat ik net gestopt was met werken. Eigenlijk dacht ik dat ik geen kans zou maken omdat ik niet meer in het onderwijs werkte, maar tot mijn grote verrassing kreeg ik op een avond een lief mailtje van Maike met de mededeling dat ik deze Healthbox gewonnen had. En een paar dagen later had ik ‘m ook al in huis.

De Healtbox

Maar wat is de Healthbox nu eigenlijk? Een healthbox is een box vol met mooie healthy producten. Hoogwaardige producten zoals natuurlijk multivitamine, gezonde tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging en sportgadgets.
Een Healthbox kost  € 29,95 en heeft een winkelwaarde van rond de € 80,-. Je kunt ook een abonnement afsluiten. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.

Unboxing

Wat zat er allemaal in mijn box?
Iets wat er wel in gaat is chocolade. Ook Elin is superdol op chocolade. In de box zat een reep van Hands off my chocolate. Gaat er bij ons beiden vast in.  Kwartetmama schreef eerder een review over Hands Off my Chocolate.
Nog meer chocolade; een potje met Choco Weij. Chocoladepasta zonder toegevoegd suiker. En aangezien Elin het liefst altijd chocoladepasta op haar brood eet …
En dan nog meer chocolade; een doosje met glutenvrije kokos cookies chocolate chips.

Verder zit er nog een doosje havermoutpap met de smaak Mango & Physalis. Voor een goede start van de dag.
Bij een goede start van de dag hoort ook een lekkere douche. Een van mij favoriete doucheschuim is die van Kneipp. In de box zit een bodymousse van dit merk. Patchouli rust en balans. Ik ben benieuwd naar deze variant.
Dan zijn er nog 2 potjes met vitamines van Othica. Voor een ontspanmomentje  onder het genot van een kopje thee kun je lekker op de bank gaan zitten met een tijdschrift van Women’s Health.
En als laatste zit er nog een canvas tasje in en wat kortingsbonnen.

Kortom: lekker, gezond en ontspannend! Ik ga van deze dingen lekker genieten!

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics